Constructeur

Utrecht - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Spooronderdoorgangen, transportleidingen en innamepompstations: goede Galgje-woorden, en daarnaast uitdagingen waar jij graag je tanden in zet! Als Constructeur ontwikkel jij namelijk de meest uiteenlopende oplossingen voor Bouw, Infra, Water en Milieu. Geen technische constructie die jij niet ontwikkelt! De brug slaan tussen ontwerper en bouwer bij een ingenieursbureau in Nieuwegein? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Rémon Roeleveld, Account manager

Apply now

About this role

Ter land, ter zee en in de lucht: dit ingenieursbureau realiseert oplossingen voor allemaal. Maatregelen voor wateroverlast in een bodemdalingsgebied? Neemt dit bedrijf op zich. De bekabeling voor een windpark? Zelfde verhaal. Onze opdrachtgever grijpt iedere grote BIWM-aanvraag met beide handen aan. Want als er iets inmiddels duidelijk is, dan is het wel dat ieder project van dit bedrijf slaagt.

Jouw input als Constructeur speelt een grote rol in het succes van die projecten. Zodra ontwerpen klaar zijn ga jij dus gelijk aan de slag; iedere schets nodigt jou uit tot het creëren van iets nieuws! Je creëert staal- en betonconstructies, die je tot op de millimeter uitmeet en tot op de hectopascal doorberekent. Want waar een Architect vooral kijkt naar vormgeving, zit jij vooral op cijfers. Misrekeningen? Niet als het aan jou ligt!

About you

Construeren kun je leren, en dat is ook precies wat jij de afgelopen jaren hebt gedaan. Je bent een ervaren Constructeur die inmiddels alles afweet van het reilen en zeilen in de BIWM-sector. Bovendien:

 • Heb je een hbo- of wo-diploma op zak van een bouwkundige of civieltechnische studie
 • Beschik je over inhoudelijke kennis van constructieve softwaretools (zoals SCIA Engineer)
 • Weet je bij voorkeur hoe je Revit – of andere 3D-modelleerprogramma’s – gebruikt
 • Kun je goed zelfstandig werken, ben je resultaatgericht en beschik je over goed cijfermatig inzicht

What we offer

Je draait al even mee in jouw vakgebied, maar kritisch (en een tikje perfectionistisch) als je bent, is er vast nog wel iets dat je wil leren. Revit nóg beter onder de knie krijgen, werkdruk nóg beter kunnen verdelen of presentaties nóg beter uitvoeren, bijvoorbeeld. Al iets in gedachte? Mooi, want als Constructeur bij Brunel:

 • Moedigen wij je aan om jezelf te ontwikkelen op welk vlak jij maar wil;
 • Krijg je een royaal opleidingsbudget dat je naar eigen wens besteedt;
 • Maak je kans op bonussen bovenop jouw salaris (€ 3.500,- tot € 4.500,- bruto);
 • Zet een Brunel-consultant zich voor jou in als jouw personal career coach;
 • Geniet je van vele flexibele opties mét de zekerheid van een (vast) contract.

About us

Dacht je dat je al een beeld van dit bedrijf had, dan kunnen we je verrassen. Zo complex als de projecten hier van dichtbij zijn, zo imposant zijn ze van veraf. Logisch, vinden wij bij Brunel, want onze opdrachtgever heeft dan ook een goede naam. En een goede naam zorgt ook weer voor goede projecten. Wat dacht je van renovaties van paleizen, uitbreidingen van monumenten en de bouw van nieuwe bierbrouwerijen? Het maakt dit bedrijf niet uit of een project een historisch pand betreft of kale grond: het weet eigenlijk alles wel om te toveren tot iets moois.

Hoe onze opdrachtgever dat voor elkaar krijgt? Dankzij de specialisten die hier hun beste beentje voor zetten. Naar eigen zeggen staat onze opdrachtgever voor vakmanschap, een standaard die het hooghoudt met behulp van zeven specifieke principes. Zeven principes waaraan de specialisten in dit bedrijf iedere handeling die zij uitvoeren meten. Is zeven dan echt een geluksgetal, of zijn de specialisten bij dit bedrijf gewoon ontzettend kundig? Solliciteer en ondervind het zelf.

Summary

 • Vacancy number: PUB234653
 • Location: Utrecht
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branch: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, November 22, 2019
Apply now

Feel free to contact

RR

Rémon Roeleveld

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6254

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Constructeur - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to