Bouwplantoetser

Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Other

Fijn als bouwaanvragen specifiek zijn uitgewerkt, maar zelfs dan laten ze vaak nog te wensen over. De samenhang klopt niet, tekeningen ontbreken of zijn in strijd met de regelgeving. Als Bouwplantoetser check jij elke aanvraag daarom tot in de puntjes. Na jouw checks en wijzigingen komt niemand nog voor verrassingen te staan!

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

Voor verschillende grote huisvestings- en kanaalprojecten toets jij allerlei complexe vergunningsaanvragen. Hierbij kijk je onder andere naar juridische aspecten, planologie en ruimtelijke ordening. Als Bouwplantoetser check je elke aanvraag aan de hand van Het Bouwbesluit. Is deze volledig en in lijn met het bestemmingsplan? Geen detail ontglipt je.

Opvallendheden bespreek je met de aanvrager, de klant en eventueel ook met de rest van het team. Het zijn niet altijd simpele kwesties; vaak weet de aanvrager zelf ook geen passende oplossing. Daarom ligt ook het bedenken van oplossingen vaak in jouw handen. Met jouw creativiteit en analytisch inzicht weet je als ervaren Vergunningverlener voor elk knelpunt namelijk wel een oplossing te bedenken.

About you

Voor je anderen kunt wijzen op de onvolmaaktheden in hun aanvragen, zorg je er als Vergunningverlener natuurlijk eerst voor dat jouw eigen kennis mijlenver reikt. Dat lukt aardig, met het volgende in huis:

 • Je hebt een relevant hbo-diploma op zak – zoals Ruimtelijke Ordening, Stedenbouwkunde of Planologie
 • Je werkt gestructureerd, bent communicatief vaardig, komt met creatieve oplossingen en bent assertief
 • Je draait je hand niet om voor het doorspitten van complexe documenten en het uitvoeren van calculaties
 • Je rondde de opleiding Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht (ABW) succesvol af – dit is een pre

What we offer

Zelfs al ga je bij tientallen verschillende opdrachtgevers aan de slag, je hebt altijd één thuisbasis: Brunel. Je komt als Bouwplantoetser namelijk bij ons op contract! Zo kun je flexibel aan het werk op verschillende locaties, zonder in te leveren op zekerheid en stabiliteit. Dit brengt dat contract jou zoal:

 • Begeleiding tijdens ieder project door een vaste consultant van Brunel Engineering
 • Opleidingsmogelijkheden binnen en buiten je vakgebied; op kosten van Brunel
 • Een pensioenregeling, korting op diverse premies en een aantrekkelijk salaris
 • Interessante ontwikkelingsopties die worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen

About us

Onze opdrachtgever heeft een zeer gerichte focus: het Noordzeekanaalgebied veilig en leefbaar maken én houden. Als omgevingsdienst van de overheid ziet deze organisatie erop toe dat iedere partij zijn of haar verplichtingen nakomt op het gebied van milieu, bodem en bouw. Grootschalige projecten zijn bijvoorbeeld de Nieuwe Zeesluis in IJmuiden, waaraan sinds 2016 gebouwd wordt. Ook het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is een voorbeeld. Het zijn vaak gigantische bouwprojecten, waar vanzelfsprekend ook stapels en stapels aan documenten bij komen kijken. Moet ook wel, want hoe anders kan het toezicht op een juiste uitvoering worden bewaard? Soms is het gevolg dan ook dat de Omgevingsdienst moet ingrijpen, en maatregelen moet nemen tegen risicovormende bedrijven. Niemand wil immers de dupe zijn van luchtvervuiling of geluidsoverlast. En dat geldt net zo goed voor bijvoorbeeld de gezondheid van de bodem, brandveiligheid en zo verder. Oftewel: er zijn altijd genoeg lopende zaken in dit gebied om op te focussen. Waardoor ook jij, als Bouwplantoetser, bij deze organisatie niet om werk verlegen zit. Klaar voor heel wat check, check, dubbel checks? Solliciteer dan meteen.

Summary

 • Vacancy number: PUB242578
 • Location: Noord Holland
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 36
 • Branch: Building & Construction
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Sunday, January 12, 2020
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 20 312 5000

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Bouwplantoetser - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to