Bouwkundig Ingenieur

Capelle aan den IJssel - Zuid Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Vocational School

Een leek ziet een gebouw, jij ziet de complexe constructies van daken en gevels. Als Bouwkundig Ingenieur in de dak- en geveltechniek is dat niet vreemd: jouw blik gaat er vanzelf naartoe. In jouw vakgebied verzorg jij de kers op de taart van ieder bouwkundig ontwerp. Geen constructie is tenslotte af zonder! Jouw overkoepelende visie wel heel letterlijk in praktijk brengen? Solliciteer dan gelijk.

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

Het zal je niet verbazen: als Bouwkundig Ingenieur bij onze opdrachtgevers sla jij vooral aan het tekenen. Bij deze dak- en gevelspecialist maak jij allerlei overzichts- en detailtekeningen, die je met uiterste nauwkeurigheid uitwerkt in AutoCAD en Revit. Zaken waar je daarbij op let zijn onder andere beplating, lichtstralen, isolatie en koepels. En een weloverwogen keuze voor materialen is natuurlijk net zo belangrijk.

Aangezien jij veel kennis van materialen hebt, liggen ook de materiaalorders bij onze opdrachtgever in jouw handen. Naast jouw ontwerpen in 2D- en 3D-programma’s, werk jij dus ook met de software van het bedrijf voor materiaalorders en bouweisen. Maar ondanks dat je je ook bezighoudt met werkomschrijvingen, bouweisen en controles, ligt jouw hoofdfocus altijd op ontwerpen. Klaar voor de wereld van AutoCAD en Revit?

Lees ook deze blog over werken met AutoCAD.

About you

Het verschil tussen AutoCAD en Revit hoeft niemand jou uit te leggen; je werkt met allebei voor zowel 2D- als 3D-ontwerpen. Of je die ervaring opdeed tijdens jouw mbo- of hbo-opleiding Bouwkunde (of vergelijkbaar) of op de werkvloer: both is fine. Al kan ruime ervaring nooit kwaad. Verder:

 • Beschik je over een gestructureerde werkhouding en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Heb je een bovenmatige interesse in dak- en geveltechniek voor de bouwsector en infrastructuur
 • Ben je communicatief vaardig – schakelen met collega’s is een onmisbare stap in de ontwerpfase
 • Weet je jouw ideeën, ontwerpen, bevindingen en verbeteringen helder zwart-op-wit te zetten

What we offer

Handig met ontwerpprogramma’s, maar minder met Solidworks, of vaardigheden als time management? We got you. Kom je bij Brunel in dienst, dan ontwerp je namelijk óók jouw carrière. Samen met een vaste consultant kijk je om de zoveel tijd wat jouw kwaliteiten zijn, welke doelen je wil behalen en waar jouw kansen liggen. En iedere opleiding en cursus die je volgt wordt betaald door Brunel! Daarnaast kun je als Bouwkundig Ingenieur rekenen op:

 • Een lekker salaris dat meegroeit met jouw ervaring
 • Interessante bonuskansen die regelmatig terugkeren
 • Een zeer voordelige pensioenregeling – alvast voor later
 • Korting op allerlei extra’s voor de beste vrijetijdsbestedingen
 • De mogelijkheid ervaring op te doen bij meerdere bedrijven

About us

Een technisch specialisme dat focus vereist, zo kun je dak- en geveltechniek wel noemen. Het lijkt slechts een onderdeel van een gebouw, maar juist bij dat onderdeel staat of valt een ontwerp. De constructies doorstaan weer en wind, jarenlang en in elk seizoen.

Daarom houdt onze opdrachtgever focus. Door zich niet op complete gebouwen, maar enkel op daken en gevels te richten, om zo deze onderdelen de aandacht en zorg te geven die ze verdienen. En dan komt er ineens een hoop bij kijken: bitumineuze daken, KEMPEROL-daken en klimaatdaken; composiet, aluminium, COR-TEN-staal en zelfs keramische gevelbekleding. Wat gebruik je waarvoor? Hoe bewerkbaar een materiaal is, of waar het tegen bestand is, verschilt immers van soort tot soort.

In elk geval zijn dit geen zorgen voor de klanten van onze opdrachtgever. Deze dak- en gevelspecialist neemt namelijk alles op dit gebied voor ze uit handen. Het aannemersbedrijf is al negentig jaar bezig, en is nu hard op weg naar de volgende negentig. Daaraan meewerken? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB242292
 • Location: Capelle aan den IJssel
 • Market: Infrastructure
 • hours per week: 40
 • Branch: Building & Construction
 • Education level: Vocational School
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, January 10, 2020
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 20 312 5000

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Bouwkundig Ingenieur - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to