Adviseur Industriële Automatisering

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Professional Bachelor

Wat projecten betreft ben jij het liefst overal bij betrokken. Bij de opstart, bij de uitvoering en als het even kan ook bij de afronding. Tja, keuzes maken is lastig. En waarom zou je eigenlijk kiezen? Met jouw kennis en ervaring richt jij je gewoon op het totale project. Hoe je dat doet? Je wordt Adviseur Industriële Automatisering bij Movares! Solliciteer nu.

Feel free to contact

Eva Kubrichtova, Account manager

Apply now

About this role

Aangezien jij complete projecten van A tot Z volgt, werk jij als Adviseur met bijna ieder projectlid wel samen. Mechanical Engineers, Uitvoerders, Werkvoorbereiders, Projectleiders... de lijst is gigantisch. En bijna al deze teamleden voorzie jij steeds van advies! Die adviezen kunnen suggesties voor ontwerpen zijn, wijzigingsvoorstellen voor implementaties of simpelweg tips voor het inschakelen van bepaalde tools. Dankzij jouw brede technische kennis en buitengewoon sterk analytisch vermogen weet je overal wel een oplossing voor te bedenken.

Onder begeleiding van een Senior Adviseur monitor je zo de opstart, voortgang en afronding van complete projecten. Voortdurend ga je dan ook met allerlei betrokken partijen om tafel voor overleg. Oh, en uiteraard geef je jouw adviezen niet omdat de specialisten zelf onvoldoende van een bepaald onderwerp afweten. In jouw rol als Adviseur voorkom jij gewoon de gevolgen van onvermijdelijke blind spots! Je fungeert eigenlijk als dat onmisbare extra paar ogen tijdens ieder project.

About you

Je gaat als Adviseur natuurlijk niet zomaar de wijsneus uithangen. Geef jij ergens adviezen over, dan zijn ze tot in de puntjes onderbouwd. Mede te danken aan jouw cv vol persoonlijke skills, technische kennis en ervaring:

 • Jouw hbo- of wo-diploma in een technische richting – of kennis en denkvermogen op hetzelfde level
 • Minstens enkele jaren relevante werkervaring in het elektrotechnische deel van het engineeringsveld
 • Een ondernemende mindset, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor samenwerken
 • Ervaring met Asset Management, NEN2767, RAMS, SCB onderhoud en inspectiemethoden (dit is een pre)
 • Goede bekendheid met machineveiligheid, functionele veiligheid en werktuigbouwkundige installaties

PS. Als Adviseur Industriële Automatisering ben je uiteraard communicatief vaardig. En dan niet zo’n beetje ook. Jouw werk valt of staat namelijk met hoe je met klanten en collega’s communiceert.

What we offer

Jazeker, Movares is hét advies- en ingenieursbureau van Nederland. Als Adviseur Industriële Automatisering ga jij er aan de slag. En kom je bij Brunel in dienst! Wist je namelijk dat detachering jou als specialist een hoop voordelen biedt? Neem maar eens een kijkje op onze blog.

En nog los van al die voordelen, kun je daarnaast rekenen op:

 • Een behoorlijk lekker salaris met kans op groei én bonussen
 • Opleidingen, trainingen en kennissessies op kosten van Brunel
 • Zekerheid voor later, want ook een pensioenregeling krijg je erbij
 • Korting op de meest uiteenlopende verzekeringspremies en activiteiten

About us

Er waren eens… twee ambitieuze, gedreven bedrijven. Beide bedrijven hadden in zekere zin hetzelfde doel voor ogen: verbinden. En allebei deden ze dit op een andere manier. De ene vooral letterlijk, door het realiseren van bruggen, sluizen en tunnels, de andere vooral figuurlijk, door het verbinden van bedrijven en specialisten. Je raadt het al: op een gegeven moment kwamen de twee bedrijven elkaar tegen. En klikten de doelen van de twee als vanzelfsprekend in elkaar. Samen konden zij niet alleen letterlijk én figuurlijk verbinden, ook konden zij dit zo op een veel grotere schaal. Al gauw werden de twee onafscheidelijk. Want wat bleek: samen is écht sterker dan één. Het is natuurlijk geen verrassing over welke twee bedrijven het gaat. Movares en Brunel! Met nog steeds hetzelfde doel voor ogen, maar dan voor op nóg grotere schaal. Ben jij de verbindende schakel die verbindingen helpt realiseren? Solliciteer gelijk.

Summary

 • Publication: PUB240929
 • Location: Utrecht
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, January 3, 2020
Apply now

Feel free to contact

EK

Eva Kubrichtova

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8010

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Adviseur Industriële Automatisering - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to