Adviseur Duurzame Energie

Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Academic Bachelor

Het Klimaatakkoord is duidelijk: de warmtevoorziening in Nederland moet CO2-arm worden. Werk aan de winkel dus, vooral voor industriële, agrarische en bebouwde omgevingen. De RVO helpt daarbij, met een speciaal centrum dat gemeentes voorziet van expertise en data. Jouw steentje bijdragen aan CO2-daling? Solliciteer als Adviseur bij het Expertise Centrum Warmte!

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

Voor het ECW (Expertise Centrum Warmte) zit jij – vanuit Utrecht of een andere locatie – paraat voor de aanlevering van data, info en expertise aan meerdere gemeentes. Deze gemeentes zijn welwillend om te verduurzamen, maar beschikken vaak over onvoldoende kennis voor de uitvoering daarvan. Jij voorziet ze daarom van allerlei verduurzamingsadviezen. Denk aan adviezen over geothermie, waterstof, lage temperatuurverwarming of warmtedistributie.

Vragen en verzoeken van gemeentes kunnen zeer variëren, zelfs binnen jouw domein. Ze kunnen inhoudelijk zijn, over financieringen gaan en over het vinden van zakelijke partners. De data waarvan jij gemeentes voorziet, geven bijvoorbeeld details van de warmte-atlas of WKO-tool (Warmte- en koudeopslag) weer. Als Adviseur bied jij gemeentes net dat steuntje in de rug: mede dankzij jou zal die gewenste CO2-daling er komen.

About you

Klimaatverandering gaat iedereen aan. Jou gaat het zelfs aan het hart. Je verdiept je dan ook regelmatig in de stof daarover. Dat is je eigen: je doet pas ergens uitspraak over nadat je het zelf hebt onderzocht. Inmiddels kun je honderduit vertellen over klimaatverandering, warmtevoorziening en duurzaamheid.

De technische kant van energiewinning is je ook niet onbekend. Je volgde een academische studie, of werkte jezelf gaandeweg op naar dat niveau. Daarnaast heb je al ruim drie jaar ervaring in een adviserende rol bij de overheid. En verder? Je bent in elk geval bereid om minimaal eens per week naar Utrecht te reizen – de overige dagen zijn bespreekbaar.

What we offer

Zo strikt als de eisen van het Klimaatakkoord zijn, zo flexibel zijn jouw arbeidsvoorwaarden bij Brunel. Ja, je treedt als Adviseur Duurzame Energie bij ons in dienst. Daardoor zet jij jezelf bij de RVO in voor CO2-daling, en bij Brunel voor jouw ontwikkeling. Die flexibiliteit zit ‘m er namelijk in dat:

 • Je een opleidingsbudget krijgt voor het bijspijkeren van je kennis
 • Je kosteloos diverse soft skill-trainingen volgt bij ons op kantoor
 • Je bonuskansen krijgt náást je salaris tussen € 3.815,- en € 5.671,-
 • Je sport, culturele centra bezoekt en verzekeringen afsluit met korting

About us

De afkorting is zo geïntegreerd dat je de naam uitgeschreven haast zou vergeten, maar RVO staat voor niets minder dan Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dat verklaart meteen de ondersteunende activiteiten van deze instelling. Als overheidsorganisatie voor ondernemers zet de RVO volledig in op een beter Nederland. Een economisch sterker, duurzamer en innovatiever Nederland, met ondernemers die bewust handelen. Wist je trouwens dat de RVO ook internationaal actief is? Denk aan hulp voor ondernemers die de grens over willen, maar info missen over financieringen. Of over de verschillende wet- en regelgeving voor bijvoorbeeld veehandel. Kortom, de RVO ondersteunt op vele vlakken in ondernemen. Daaraan bijdragen? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB249409
 • Location: Netherlands
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 32
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Sunday, March 6, 2022
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Adviseur Duurzame Energie - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to