Bouwkundig Ontwerper

Noord Holland - Netherlands - Life Sciences & Health Care - Pharmaceutical - Project Management & Services - Academic Bachelor

Heb jij ervaring met het ontwikkelen/constueren van bouwkundige ontwerpen? Ben je daarnaast in staat om zelfstandig bouwkundige ontwerpen/berekeningen uit te voeren ofwel te controleren?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een groot project in omgeving Noord Holland zoeken wij een (zelfstandig) ontwerper die voornamelijk aan bouwkundige projecten gaat werken. Deze rol is beschikbaar voor zowel freelancers als detachering!

Feel free to contact

Imre Heezen, Account manager

Apply now

About this role

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een tekenaar/constructeur die zijn sporen heeft verdiend en bij meerdere projecten een succesvolle bijdrage heeft geleverd. Je weet jouw werkzaamheden af te stemmen met de vele betrokken collega's van andere disciplineszonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Communiceren en rapporteren hieromtrent richting belangrijke stakeholders zoals opdrachtgever, gebruikers en leveranciers. Alles in samenwerking met een project manager voor grote projecten of waar mogelijk onder begeleiding/ toezicht of zelfstandig in kleinere of deelprojecten.

Je gaat je in deze rol bezighouden met bouwkundige projecten, dit kunnen zijn aanpassingen of nieuwbouw projecten. Denk hierbij aan gevelaanpassingen of het ontwerpen van gebouwconstructies voor bijvoorbeeld productieruimtes. Er staan tevens een aantal grotere (meerjaren) projecten op de planning voor 2021 en 2022. Hierin ga je in Bouwkundig opzicht een bijdrage kunnen leveren.

Taken:

 • Ontwerpen/controleren van bouwkundige/civiele/infrastructurele werken
 • Berekenen van diverse constructies en het maken van calculaties
 • Bewaken van de technische integriteit en haalbaarheid
 • Voeren van overleg en zorgen voor afstemming tussen alle betrokken partijen
 • In overleg met de projectmanager zoeken naar praktische oplossing met betrekking tot bouwkundige en civiele aanpassingen

About you

 • Minimaal een technische opleiding op hbo-niveau, voorkeur voor HTS Civiele Techniek/Bouwkunde
 • Ervaring als Tekenaar/Constructeur in de Civiele/Bouwkundige Techniek
 • Bij voorkeur heb je ervaring met nucleaire installaties en daarbij behorende normen en richtlijnen
 • Je bent in staat om conceptueel te denken en problemen vanuit een breed perspectief te benaderen, rekening houdend met bestaande veiligheidsanalyses, bedrijfsstrategieën, enzovoort
 • Je bent in staat om zelfstandig bouwkundige ontwerpen en/of berekeningen te controleren

What we offer

Als Constructeur gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Onze opdrachtgever is met name actief in de medische industrie. Het bedrijf waar je gaat werken betreft een continu producerende omgeving waar zo'n 600 man werkzaam zijn. Zij leveren hun eindproduct met name aan de medische industrie en werken samen met verschillende instanties om projecten tot een goed einde te brengen. Denk hierbij aan de gezondheidszorg, de energiemarkt, de industrie, overheden en de wetenschap.. De (nucleaire) productiemethode is uniek en uiterst uitdagend voor Proffesionals die een stapje extra willen zetten!

Summary

 • Publication: PUB292697
 • Location: Noord Holland
 • Market: Life Sciences & Health Care
 • Hours per week: 40
 • Branche: Pharmaceutical
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Thursday, March 11, 2021
Apply now

Feel free to contact

IH

Imre Heezen

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 1572

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Bouwkundig Ontwerper - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to