Bouwkundig Constructeur

Groningen - Netherlands - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Engineering & Design - Professional Bachelor

Heb jij minimaal twee jaar ervaring als Bouwkundig Constructeur en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Is het maken van dynamicaberekeningen jouw sterkste punt? Dan heeft Brunel een mooie kans voor jou!

Feel free to contact

Floor Rotgers, Account manager

Apply now

About this role

Als Bouwkundig Constructeur beoordeel je gebouwen en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten de woning- utiliteits- en industriebouw. Je inventariseert de risico’s en onveilige elementen en maakt uitgebreide aardbevingsberekeningen van gebouwen. Daarnaast stuur jij junior constructeurs aan en treed je als adviseur op binnen complexe constructieve gevallen. Ook analyseer je het gedrag van gebouwen, controleer je tekeningen en werk van derden.

About you

 • Een afgeronde hbo- of wo- opleiding, richting Bouwkunde;
 • Constructieve opleiding;
 • Het kunnen maken van dynamica berekeningen;
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring in de bouw.

What we offer

Gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Vanuit Brunel Groningen bedienen wij ons complete opdrachtgeversnetwerk in de regio's Noord- en Oost-Nederland. Het bouwteam van Brunel Groningen onderhoudt een groot netwerk aan bouwgerelateerde opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan opdrachtgevers als aannemers, bouwbedrijven, adviesbureaus en ingenieursbureaus. Daarnaast biedt Brunel ook diverse ingangen bij (semi-) overheden. Wat zeg je ervan, is het tijd om er werk van te maken? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB320164
 • Location: Groningen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, October 24, 2021
Apply now

Feel free to contact

FR

Floor Rotgers

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9755

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Bouwkundig Constructeur - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to