BIM Coördinator

Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Ben je bouwkundig sterk en hebben Revit en BIM geen geheimen meer voor jou? Weet jij daarnaast als ware BIM ambassadeur klanten en collega's te stimuleren om integraal te gaan samenwerken? Dan ben jij de BIM Coördinator die wij zoeken. Zonder moeite blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BIM.

Maar dat is nog niet alles. Wij zoeken die BIM Coördinator die graag onderdeel wil zijn van onze community Engineering B/C om vanuit die gedachte uitdagingen bij toonaangevende opdrachtgevers aan te gaan, expertise uit te wisselen en elkaar als specialist op het vakgebied te helpen en versterken.

Feel free to contact

Esther van der Aa, Account manager

Apply now

About this role

Als BIM Coördinator zal je verantwoordelijk worden voor het coördineren van het gehele BIM proces binnen de organisatie, je staat op een belangrijk digitaal knooppunt in de bouwwereld. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteitscontroles van aangeleverde BIM modellen en je geeft sturing aan het BIM proces. Verder ondersteun en stimuleer je het projectteam en de werkvoorbereiders in het gebruik van het BIM model en geef je richting aan de uitwisseling van BIM modellen. Uiteraard denk je ook mee over het verbeteren van het BIM proces binnen de organisatie en adviseer je bij diverse projecten in de tenderfase in het gebruik van BIM.

About you

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw BIM-carrière? Dan is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het volgende profiel:- Ervaring met Solibri / Navisworks en Autodesk Revit;
- Organisatorische en leidinggevende competenties – jij kunt de voortgang van BIM-ontwikkeling binnen de projectteams evalueren en speelt hier op in;
- Communicatief vaardig en proactief – met overtuigingskracht presenteer jij je oplossingen binnen de projecten;- Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
- Een HBO/WO diploma in de richting van Bouwkunde.

What we offer

Als BIM Coordinator op projecten werken vanuit de Engineering community betekent dat je in dienst treedt bij Brunel en Brunel zich als werkgever opstelt voor jou.Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Als BIM Coordinator ben jij onderdeel van onze Engineering B/C community. Laat Engineering nu ook het eerste vakgebied zijn waarin onze oprichter Jan Brand een baan vond voor een ander. Inmiddels is ons palet verrijkt met veel meer sectoren, en we werken al lang niet meer vanuit een zolderkamertje in Delft. We hebben tegenwoordig locaties over de hele wereld, en ons netwerk blijft maar groeien. Ons almaar ontwikkelende vakgebied vraagt namelijk om steeds meer gespecialiseerde professionals. Vooral in de bouw. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Summary

 • Publication: PUB320389
 • Location: Netherlands
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, October 29, 2021
Apply now

Feel free to contact

EA

Esther van der Aa

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5972

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching BIM Coördinator - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to