Bid Manager / Tender Specialist

Eindhoven - Noord Brabant - Netherlands - Services - Government - Operations - Academic Bachelor

Werken bij Brunel betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie. Wil jij bij complexe aanbestedingen en bij het afsluiten van raamcontracten begeleiden en adviseren? En wil je de verantwoording hebben van het regisseren en bewaken van het bid proces vanaf de klantvraag tot en met het ondertekende contract? En wil jij de Brunel propositie ook zelf onderscheidend op papier zetten? Dan ben jij onze nieuwe collega.

Feel free to contact

Winnie Demilt, Account manager

Apply now

About this role

Als Bid Manager ben je het centrale aanspreekpunt voor aanbestedingen en grote RFI en RFP trajecten bij Brunel. Naast dat je verantwoordelijk bent voor het beoordelen, organiseren en regisseren van offertetrajecten voor grote openbare en Europese aanbestedingen, weet je door je schrijftalent onderscheidende offertes te maken.

Je signaleert en beoordeelt aanbestedingen op haalbaarheid waarbij je in samenspraak met salesmanagement de behoefte van de klant vaststelt en een inschatting maakt van de financiële, juridische en organisatorische consequenties. Hiernaast zorg je voor de daadwerkelijke totstandkoming van de offerte; je geeft richting aan de inhoud, schrijft de offerte en verzorgt de algehele presentatie.


Verder ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het en begeleiden van het proces en. Je stelt niet alleen de planning op, maar bewaakt deze ook. Indien nodig zet je acties uit. In de functie ben je altijd met verschillende trajecten bezig. Geen dag is hetzelfde.

About you

Zie jij jezelf wel in de rol van Bid Manager bij Brunel? Check dan of je jezelf herkent in het volgende:

 • Afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in een bedrijfskundige of juridische richting
 • Minimaal 2 jaar ervaring in business to business verkoop of zakelijke dienstverlening
 • Goede kennis van aanbestedingswetgeving
 • Aantoonbare ervaring met grote RFI / RFP / offertetrajecten / Europese aanbestedingen binnen de zakelijke dienstverlening
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
 • Overtuigende schrijfstijl; goed kunnen schrijven en het ook leuk vinden dit veelvuldig te doen
 • Sparringpartner op niveau, organisatiesensitief, zelfstandig, initiatiefrijk, snel kunnen aanpassen en een commerciële instelling.

What we offer

Je komt te werken in een professionele organisatie met ervaren en ambitieuze collega’s die succes en ontwikkeling stimuleert. Jij neemt jouw expertise mee, en wij zorgen voor een salaris en bonus die daarbij past.

Bovendien krijg je bij ons een laptop, smartphone en auto van de zaak. Daarnaast bieden we jou een aantrekkelijk Top benefits pakket met tal van extra voordelen (e.g. kortingen op verzekeringen, fitnessabonnementen en meer).

About us

Brunel is een detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de wereld van Oil, Gas, Renewables, Engineering, Finance, Risk, Legal, Digital Marketing, Communications en IT. Als beursgenoteerde organisatie met meer dan 14.500 collega's wereldwijd staan we elke dag klaar van onze klanten en specialisten.

Summary

 • Publication: PUB301889
 • Location: Eindhoven
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: Government
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Operations
 • Closing date: Saturday, May 29, 2021
Apply now

Feel free to contact

WD

Winnie Demilt

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8210

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Bid Manager / Tender Specialist - Noord Brabant

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs