BI Consultant

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Academic Master

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Functioneel beheerder met werkervaring in de telecombranche. Ben jij gedreven om het beste uit jezelf te halen en sta jij open voor nieuwe uitdagingen, dan is Brunel op zoek jou!

Feel free to contact

Lieke Kasper, Account manager

Apply now

About this role

Dagelijks voer je het applicatie- en functioneel beheer uit over de appllicaties. Je verbetert de applicaties door in gesprek te gaan met gebruikers, hun werkprocessen te analyseren en te adviseren over de mogelijkheden. Jij bent de schakel tussen de gebruiker en de leverancier, en begeleidt en documenteert wijzigingen in het systeem.
Daarnaast test je nieuwe systeemonderdelen en accepteer je wijzigingen voordat deze live gaan.

Naast het beheren van de applicaties, ben jij ook het aanspreekpunt voor gebruikers. Je helpt hen bij het werken met nieuwe systemen en applicaties en gaat actief opzoek naar verbeterpunten. We zoeken iemand die goed overzicht kan houden. Naast het beheer houdt je ook de kosten en de planning in de gaten en voorzie je het management van duidelijke rapportages.

About you

 • Afgeronde HBO/ WO studie
 • 5 jaar werkervaring
 • Kennis van beheer op Microsoft
 • Kennis van SQL, BiSL, ITIL, ASL en SCRUM
 • Ervaring met mobile apps inrichting
 • Of front-end development inrichting
 • Stressbestendig, accuraat en gestructureerd kunnen werken

  What we offer

  Als Functioneel beheerder gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

  About us

  Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

  Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.

  Summary

  • Publication: PUB299624
  • Location: Amsterdam
  • Market: Services
  • Hours per week: 40
  • Branche: IT & Telecom
  • Education level: Academic Master
  • Area of expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
  • Closing date: Sunday, May 9, 2021
  Apply now

  Feel free to contact

  LK

  Lieke Kasper

  Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

  +31 20 312 5978

  Related vacancies

   Job Alert

   Send me an email with the latest vacancies matching BI Consultant - Noord Holland

   Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
   Frequency is not correctly filled in
   Please enter a valid email address
   When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

   Confirmation sent to