BI Consultant

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Academic Master

Voor jou als Business Intelligence Consultant is het leggen van verbanden tussen Business Intelligence (BI) afkomstig uit diverse systemen dagelijkse kost. Sterker nog, chocola maken van data kunnen we wel aan jou overlaten. Hiermee aan de slag bij een van onze opdrachtgevers? Solliciteer direct!

Feel free to contact

Lieke Kasper, Account manager

Apply now

About this role

In de rol van Business Intelligence Consultant (BI) vertaal je marktbehoeften naar BI-oplossingen en help je actief mee met de ontwikkeling van nieuwe technieken en standaarden. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je makkelijk de adviesrol aannemen voor de opzet en inrichting van BI-oplossingen. Werken in een projectteam met een zelfstandige verantwoordelijkheid voor de realisatie van jouw aandeel gaat jou makkelijk af. Daarnaast ben je in staat om te coachen bij het maken van complexe rapportages en maak je zelf demo-rapportages voor zowel interne als externe doeleinden.

About you

Wat neem jij mee voor de rol van BI Consultant? Het volgende, om mee te beginnen:

 • Diploma van een hbo-BE/BI studie
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van beheer op Microsoft
 • Kennis van databases, SQL, SSAS, SSIS
 • Kennis van TM1 en Cognos
 • Bij voorkeur kennis van BI-tools
 • Inzicht in beheerprocessen en de skills om verbeteringen te initiëren en door te voeren
 • Stressbestendigheid, accuratesse en een gestructureerde werkhouding

What we offer

Als BI Consultant gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid.

Je profiteert bij ons van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 14.500 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten! Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van relevante certificaten, maar ook aan het volgen van trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Is dit de uitdaging waar je naar op zoek was? Solliciteer dan vandaag nog.

Summary

 • Publication: PUB282550
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Academic Master
 • Area of expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Saturday, November 21, 2020
Apply now

Feel free to contact

LK

Lieke Kasper

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5978

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching BI Consultant - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to