Transaction Officer

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Academic Bachelor

Het betalingsverkeer van banken kun je vergelijken met een eeuwig drukke spits: klanten voeren voeren vierentwintig uur per dag transacties uit. En daarbij gaat nog weleens wat mis… Als Transaction Officer houd jij je daarom bezig met het wel en wee rondom transacties. Laat jij het betalingsverkeer bij een Nederlandse grootbank soepel verlopen? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Jim de Jager, Account manager

Apply now

About this role

Op zowel nationaal als internationaal gebied stort jij je volledig op de betalingen van zakelijke klanten. Je monitort het betalingsverkeer en stelt daarvoor de meest noodzakelijke prioriteiten. Wat gaat voor, wat kan wachten? Daarnaast weeg je risico’s af die jouw handelingen met zich meebrengen. Als Transaction Officer draag je de verantwoordelijkheid over grote bedragen; één verkeerde muisklik kan al zorgen voor problemen. Gelukkig weet je wat je doet. En als het dan toch eens misgaat? Dan draai je een actie gewoon terug.

Dat je acties terugdraait geldt overigens ook voor de transacties van klanten. Die help je bijvoorbeeld als ze per ongeluk iets verkeerd stortten – € 6.000,- en € 60.000,- euro is nogal een verschil. Verder geef je advies over de wet- en regelgeving die bij internationale boekingen komt kijken. Als Transaction Officer ken je de klanten van de bank goed, en weet je precies hoe hun situaties in elkaar steken. Vanzelfsprekend komt dat de ondersteuning die je biedt alleen maar ten goede!

About you

Je weet van aanpakken, maar hebt tegelijkertijd geduld. Als Transaction Specialist werk je tenslotte met cijfers én met mensen! Daarbij neem je een adviserende rol prima op je. Check? Dit neem je nog meer mee:

 • Hbo-werk- en -denkniveau – een hbo-diploma is mooi meegenomen
 • Affiniteit met, en het liefst ook ervaring in de financiële dienstverlening
 • Sterk analytisch en cijfermatig inzicht en een commerciële mindset
 • Behoefte aan meer complexiteit en groeimogelijkheden in je vakgebied

What we offer

Je bent continu bezig met groot geld; logisch dat je zelf ook genoeg geld wil zien. Afhankelijk van je ervaring kan je salaris voor deze rol oplopen tot € 2.800,- per maand. En om er een schepje bovenop te doen, maak je daarnaast kans op allerlei bonussen. Niets mis met een fijne incentive, toch? Je komt als Transaction Officer bij Brunel in dienst, wat ook betekent dat je:

 • Een opleidingsbudget krijgt voor het behalen van certificaten
 • Profiteert van onze pensioenregeling en allerlei kortingsopties
 • Een Brunel-consultant je begeleidt tijdens al jouw projecten
 • Welkom bent op exclusieve (netwerk)borrels en (Finance-)events

About us

Het is 2019, en zelfs de grootste bedrijven doen hun transacties online. Een offerte van € 35.000,- betalen via de online bankieren-app? Kan gewoon. We zijn zo gewend aan technologie dat we mobiel of online betaalverkeer de normaalste zaak van de wereld vinden. Spannend of nieuw is het tenslotte allang niet meer. Al is het natuurlijk altijd goed om alert te blijven. Een fout is zo gemaakt, een website van een bank zo nagebootst. Als bankgegevens in handen vallen van kwaadwillenden, kunnen ze daar duizenden mensen mee schaden. Maar gelukkig kom jij zulke situaties niet zo snel tegen. De meeste terugboekingen om onschuldige redenen: een betaling naar de verkeerde persoon of een groter of kleiner bedrag dan bedoeld. En daar help jij klanten als Transaction Officer toch maar mooi uit de brand. We zijn dan wel gedigitaliseerd, de kracht van mensenwerk wordt écht niet onderschat. In elk geval niet bij deze bank, waar samenwerken en duurzaamheid centraal staan. Werk maken van je Finance-carrière bij deze bank? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB235277
 • Location: Utrecht
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Banking
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Monday, November 25, 2019
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jim de Jager

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7416

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Transaction Officer - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs