Sales Assistant

´s-Hertogenbosch - Noord Brabant - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Academic Bachelor

Overeenkomsten kunnen jou niet complex genoeg zijn. Afspraken maken waar zowel de opdrachtgever als de vendoren als de klanten van de opdrachtgever voordeel uit halen … die puzzel maak jij elke dag met plezier. Reden te meer om bij Brunel te solliciteren als Sales Assistant, lijkt ons!

Feel free to contact

Jim de Jager, Account manager

Apply now

About this role

Binnen het salesteam van onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende commerciële projecten. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat de processen verlopen zoals jij hebt afgesproken met de partners en de vendoren. Klopt, jij bent verantwoordelijk voor de commerciële afspraken tussen deze partijen. Dit betekent dat je van tevoren veel informatie over hen verzamelt. Van de vendoren maak je zelfs speciale reviews voor de afdeling die gaat over de risico’s.

Uiteraard zie je erop toe dat alle overeenkomsten compleet stroken met de wet en dat ze goed worden opgevolgd. Af en toe kom je erachter dat je sommige afspraken moet bijschaven. Geeft niet, hiervoor ben je flexibel genoeg. Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van zowel interne als externe rapportages en verzorg je de termsheets en de contracten.

Ook formuleer je de speciale tarieven en leg je die, na goedkeuring van het management, op tijd neer bij de juiste personen. Oh, en omdat je zoveel weet over je vakgebied, ben je voor zowel je collega’s als voor de partners van de opdrachtgever dé vraagbaak omtrent de overeenkomsten. Oh, en je betrekt je minder ervaren collega’s geregeld bij wat je doet, zodat ze veel van je kunnen leren.

About you

De basis van je vak leerde je tijdens je hbo-opleiding Commerciële Economie of Bedrijfseconomie. En zoals jij je minder ervaren collega’s meeneemt in je werk, zo werd ook jij na het behalen van je diploma meegenomen door een doorgewinterde sales-expert. Daardoor heb je nu ook al flink wat ervaring in een vergelijkbare functie.

Ja, sales zit in je bloed. Maar je hebt ook een behoorlijke talenknobbel. Want naast dat je vloeiend Engels spreekt en schrijft, is het een dikke pre als je ook de Franse taal beheerst. Het liefst bezit je ook nog NIBE-SVV-certificaten, zoals Zakelijke Kredietverlening. Maar als je die niet op zak hebt, is aantoonbare gelijkwaardige ervaring ons net zo lief.

What we offer

Je gaat altijd voor de beste deal. Niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor jezelf! Je gaat dan ook niet voor niets de samenwerking aan met Brunel. Via ons kun je namelijk deelnemen aan de meest interessante cursussen - niet alleen op het gebied van hard skills, maar ook op het gebied van soft skills. Handig voor als je bijvoorbeeld een leidinggevende rol ambieert. Verder kun je rekenen op…

 • Een aantrekkelijk maandsalaris mét bonuskansen
 • Ruimte voor eigen initiatief, experimenten en verbetervoorstellen
 • Korting op verzekeringen en andere financiële producten
 • Een voordelige pensioenregeling en korting op meerdere premies

Bovendien vinden we dat de boog niet altijd gespannen kan blijven. Daarom regelen we dat je met korting naar de sportschool kunt of naar culturele uitjes als de bioscoop en het theater.

About us

Bij wat voor bedrijf je nu precies gaat werken? Het zal geen verrassing zijn: een bank. Een grote, welteverstaan: waar ter wereld je ook bent, dikke kans dat je er een locatie van deze instelling vindt. Het mooie is dat deze organisatie voortkomt uit een internationale samenwerking tussen twee andere Europese banken. Zo zie je maar weer: samen sta je sterk! Houden we wel van, bedrijven die groots denken en de handen ineenslaan om hun doelen te behalen.

Sterker nog, wijzelf doen dit elke dag! Wij vinden namelijk dat specialisten zoals jij het verdienen om in de meest uitdagende omgevingen te werken. Daarom leggen wij elke dag weer contact met nieuwe bedrijven die hen dit kunnen bieden. Deze opdrachtgever hebben wij speciaal geselecteerd voor professionals met jouw expertise. Maar de volgende stap is voor jou: solliciteer!

Summary

 • Vacancy number: PUB236186
 • Location: ´s-Hertogenbosch
 • Market: Insurance & Banking
 • hours per week: 40
 • Branch: Banking
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Sunday, December 1, 2019
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jim de Jager

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7416

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Sales Assistant - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs