Medewerker Consumptief Krediet

Eindhoven - Noord Brabant - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Jouw financiële zaken zijn altijd op orde. Jij weet namelijk precies wat de mogelijkheden zijn met je vermogen. Sommige mensen hebben dit inzicht niet, die hebben net dat ene beetje extra informatie nodig voor een goede beslissing. Je helpt hen als Medewerker Consumptief Krediet graag op weg. Solliciteer!

Feel free to contact

Chris Blankestijn, Account manager

Apply now

About this role

Als Medewerker Consumptief Krediet denk je namens een van de grootste banken van Nederland actief mee over de financiële situatie van klanten. En de bijbehorende diensten van deze bank, natuurlijk. Je inventariseert de behoeftes van de klant middels uitvoerige gesprekken en legt deze naast zijn of haar financiële positie, om zo te kijken waar de risico’s liggen.

Uiteraard wil je opdrachtgever vooruit. Dit betekent dat je actief meewerkt aan het uitfaseren van oude diensten en het aanbevelen van nieuwe diensten. Mits deze diensten bij de klant passen, natuurlijk. De bank heeft trouwens een aantal klanten die ‘locked up’ zijn. Dat wil zeggen dat hun huidige financiële situatie niet meer past bij hun eerder afgesloten financiering. Ze zitten eraan vast, en jij adviseert ze over hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan.

Overigens heb je ook te maken met administratieve zaken. Zo zorg je ervoor dat je bepaalde dossiers goed afwikkelt en de wijzigingen van de klantsituaties goed bijhoudt. Denk aan het verwerken van adreswijzigingen en registeren van overlijdensmeldingen. Of aan het beoordelen van rekeningblokkades.

About you

Het liefst vandaag nog aan de slag als Medewerker Consumptief Krediet bij deze grootbank? Check eerst of je jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Je hebt een mbo 4- of een hbo-opleiding gevolgd
 • Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening
 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een rol met klantcontact
 • Je bent leergierig*, sociaal en staat sterk in je schoenen

*Ben je al in het bezit van een Wft Basis- en Wft Consumptief Krediet-certificaat, dan is dat een pre. Is dit nog niet geval? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je wat dat betreft snel up and running bent!

What we offer

Samenwerken is key, bij deze bank. Zo leer je tenslotte van elkaar. Maar wij bieden je meer dan dat. Bij zowel de opdrachtgever als Brunel krijg je uitgebreid de gelegenheid om deel te nemen aan cursussen. Waarmee je niet alleen de nodige Wft’s haalt, maar ook nog eens van alles leert over soft skills. Handig voor als je een leidinggevende functie ambieert. Verder krijg je:

 • Een mooi startsalaris dat ligt tussen € 2.000,- en € 2.500,-
 • Korting op je zorgverzekering en andere verzekeringen
 • Korting op bioscoopkaartjes, festivaltickets en je sportschoolabonnement
 • Een voordelige pensioenregeling met lage premiebijdrage

About us

Als financieel specialist weet je hoe lastig het kan zijn om je bankzaken op orde te houden en om je mogelijkheden te bepalen. Jij hebt het ook moeten leren. Dit deed je niet alleen door jezelf te onderleggen met opleidingen, maar ook door jezelf te omringen met experts aan wie je jezelf kunt optrekken. Je bent goed in wat je doet, maar weet ook dat kennis snel achterhaald is. Deze bank doet er alles aan om de ontwikkelingen in de markt voor te zijn, en dat zie je direct terug in de expertise van collega’s en jezelf. Tenminste, als je solliciteert. Reageer nu.

Summary

 • Publication: PUB234979
 • Location: Eindhoven
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Sunday, November 24, 2019
Apply now

Feel free to contact

CB

Chris Blankestijn

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 6 57585287

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Medewerker Consumptief Krediet - Noord Brabant

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to