Medewerker Bijzonder Beheer

Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

‘Dat overkomt de besten’, hoor je jezelf zeggen tegen een klant. Hij kwam bij je met een probleem: zijn laatste hypotheekafschrijving liep niet helemaal zoals gewenst. Onvoldoende saldo… Begripvol als je hierover bent, pak je zulke zaken tegelijkertijd direct aan. Je luistert, adviseert én voorkomt. Dit doen bij een onafhankelijk financieringsinstituut? Solliciteer als Medewerker Bijzonder Beheer!

Feel free to contact

Chris Blankestijn, Account manager

Apply now

About this role

Vroeg of laat overweegt menig volwassene het: een huis kopen, ja of nee. Of dat ook echt kan is natuurlijk een tweede, maar er zijn zat procedures om dat te achterhalen. En als het al kan, kan dat met de tijd alsnog veranderen... Een scheiding, een baan verloren, noem het maar op. Zit je dan, met je koopwoning. Als Medewerker Bijzonder Beheer zie jij dit soort situaties voortdurend voorbijkomen. Treurig? Ja en nee. Je weet namelijk ook dat overal een oplossing voor is!

Wat die oplossing is verschilt uiteraard per klant. Zaak is daarom om tijdens gesprekken goed door te vragen. Wat is de oorzaak en waar liggen mogelijkheden? De ene klant is al geholpen met één adviesgesprek, een andere klant zul je langdurig moeten begeleiden. Het komt trouwens nog weleens voor dat klanten door een moeilijke periode gaan, en hun achterstand daaruit voortkomt. Dat je begrip toont voor hun situatie is daarom essentieel.

About you

Een goed luisterend oor is in jouw rol onmisbaar. Wie goed luistert komt tenslotte pas écht met passende adviezen. Al verlies jij ook je commerciële doelstellingen niet uit het oog. Bijzonder beheer houdt tenslotte in dat je klanten helpt én dat je jouw opdrachtgever financieel gezond houdt. Ideaal is daarom als je:

 • Enige financiële en juridische kennis hebt
 • Over een (relevant) hbo-diploma beschikt
 • Ervaring hebt met (kritische) klantgesprekken
 • Een Wft Basis-certificaat op zak hebt*
*Niet het geval, maar wel de wil om deze te behalen? Solliciteer alsnog! Voor ambitieuze Brunellers zijn er mogelijkheden te over.

What we offer

Welke mogelijkheden dat voor jou zijn, vraag je jezelf vast af. Dat zit zo: als Medewerker Bijzonder Beheer kom je in dienst bij Brunel. En dat betekent dat je de keuze hebt uit heel wat vakinhoudelijke cursussen. Uiteraard om te volgen op kosten van Brunel! Denk bijvoorbeeld aan Wft’s, SEH of Scrum. Verder krijg je…

 • Een salaris tot €2.750,- (afhankelijk van je ervaring)
 • Meerdere bonuskansen – zoals op een aanbrengbonus
 • Reiskostenvergoeding en korting op verzekeringen
 • Loopbaanbegeleiding van een vaste Brunel-consultant
 • Minimaal 26 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek

About us

In 1996 vond een aantal mensen het tijd voor verandering in de financiële wereld. Als gevolg nam deze organisatie een plaats in op de financiële markt. Een goede plaats, kunnen we wel zeggen, want met ruim honderdtwintig experts op de werkvloer beïnvloedt het de financiële sector nu aardig sterk. Passende financieringsoplossingen vinden voor wie woont of werkt in Nederland, is de insteek van deze stichting. Daarin wordt het bedrijf zelfs bijgestaan door de overheid! Bij banken vallen enkele doelgroepen namelijk toch nog weleens buiten de boot… Alleenstaande starters met beperkt budget die toch graag een huis willen kopen, bijvoorbeeld. Of service behoevende ouderen die zo graag langer thuis willen blijven wonen. Onze opdrachtgever verstrekt leningen, geeft financiële adviezen... Oftewel, dit instituut helpt mensen uit de brand. Zelfs aan hen die vaak niet in aanmerking komen voor financiële ondersteuning. Daaraan bijdragen? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB238177
 • Location: Utrecht
 • Market: Insurance & Banking
 • hours per week: 40
 • Branch: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Saturday, December 14, 2019
Apply now

Feel free to contact

CB

Chris Blankestijn

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 20 312 5931

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Medewerker Bijzonder Beheer - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to