Commercieel Manager

Zeist - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Academic Bachelor

Je hebt een financieringsdoel, maakt een plan en fixt de realisatie ervan. Ziezo, geregeld. Wat jij zo anders doet dan anderen in jouw vakgebied? Jij slaat alle ‘poespas’ gewoon over. Jij behaalt het gewenste resultaat immers ook zo wel. En je helpt klanten daardoor alleen maar sneller op weg! Jouw commerciële blik scherp inzetten? Solliciteer als Commercieel Manager in Zeist!

Feel free to contact

Jim de Jager, Account manager

Apply now

About this role

Een klein team met korte lijnen, daarin ga jij als Commercieel Manager aan de slag. Wel zo handig als je de poespas wil skippen. Poespas? Onder andere de urenlange klantbezoeken en semi-verplichte netwerkborrels die veel salesexperts wel kennen. Laat jou maar doen waar je goed in bent: klanten van een bank aan passende financieringen helpen. Via mail, telefoon, chat of video sta je daarvoor met hen in contact. Door heel Nederland? Zeker weten. Klantvriendelijk? Absoluut. Onnodig lange processen? Eh nee, die dus niet.

De omgeving waarin jij werkt verandert met de dag. Producten worden geoptimaliseerd, werkwijzen veranderd, rechtsvormen gewijzigd… En jij beweegt daar soepel in mee. Anders is het tenslotte ook maar een eentonige bedoening – en dat is niet waar je voor komt. Inhoudelijk kijk je overigens vaak verder dan je standaardprocedures. Heb je geen passend aanbod voor een klant? Dan tip je met alle liefde een andere bank. Je weet dat zij hetzelfde terug zullen doen.

About you

Je bent bekend met de saleswereld en zoekt een andere inslag daarvan. Of vooral de resultaatgerichte aspecten van een salesrol spreken je aan. Dat je er goed in bent weet je: je neemt een hbo-diploma en ervaring in het commerciële vakgebied met je mee. Herkenbaar? Dit is de salesfunctie waarin je geen tijd verkwist. Je ziet je beloningen al voor je!

What we offer

Jouw beloningen krijg je in alle vormen en maten. Als Commercieel Manager bij Brunel profiteer je namelijk van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met allerlei extra’s. Denk onder andere aan:

 • Een goed startsalaris met verschillende bonuskansen
 • Je eigen carrièrecoach van Brunel Finance & Risk
 • Fikse korting op je zorgverzekering en sportschool
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (hard en soft skills!)

About us

Voorbereiden op later, hoe doe je dat nu echt? Veel bedrijven hebben het over de toekomst. Over het klimaat, de woningmarkt, de zorg, ons pensioen… Tja, het is van alle tijden dat stelsels en omgevingen veranderen. Maar je kunt er natuurlijk wél goed op voorbereid zijn. Precies waar jij klanten als Commercieel Manager mee helpt. Je gaat samen met hen op zoek naar wat voor financiering nu, en ook later nog bij hen past. Met jouw hulp krijgen klanten een financieel én spreekwoordelijk steuntje in de rug. Geen tijd verspillen? Solliciteer nu.

Summary

 • Vacancy number: PUB236187
 • Location: Zeist
 • Market: Insurance & Banking
 • hours per week: 36
 • Branch: Banking
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Sunday, December 1, 2019
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jim de Jager

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Commercieel Manager - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs