Adviseur Dagelijkse Bankzaken

Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Het overdragen van een rekening of het stopzetten van incasso’s: voor advies over bankzaken komen klanten naar jou. Jij biedt ze instructies, vertrouwen én een luisterend oor. Dankzij je vaste klantenportefeuille ken je namelijk ieders financiële situatie, en zijn al jouw adviezen écht op maat. Adviezen geven waar iedereen beter van wordt? Solliciteer als Adviseur Dagelijkse Bankzaken!

Feel free to contact

Saskia van den Broek, Account manager

Apply now

About this role

Jouw rol kun je zien als een dubbele weegschaal, met evenveel gewicht in beide schalen als doel. Aan de ene kant luister je naar klanten, bied je ze ondersteuning, geef je bespaartips… Waar jij je aan de andere kant richt op het commerciële belang: de verkoop van bancaire producten. Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken krijg je namelijk ook gewoon te maken met targets. Mits dit past bij hun situatie, stimuleer je klanten bijvoorbeeld tot het uitbreiden van hun pakket of het aangaan van een verzekering.

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken is het bovendien belangrijk dat je voortdurend kritische vragen stelt. Je maakt namelijk vaak genoeg mee dat klanten niet precies weten wat ze nodig hebben. En sturing kun je pas geven als je weet wat de wens is. Daarbij zijn de mogelijkheden afhankelijk van de financiële situatie van klanten. Die onderzoek je eerst goed; het is immers aan jou om gevolgen op lange termijn te voorzien.

About you

Eigenlijk zijn de belangrijkste competenties al genoemd: je bent klantgericht in ieder opzicht, maar ook commercieel bewust. Daarnaast heb je als Adviseur Dagelijkse Bankzaken:

 • Aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau
 • Een zeer sterke overtuigingskracht
 • Bij voorkeur een Wft Basis-certificaat
 • Ervaring in een rol met veel klantcontact

What we offer

Hoe het straks met jouw bankzaken zit, vraag je je vast af. Goed, al zeggen we het zelf, want waar jij als Adviseur Dagelijkse Bankzaken sowieso op kunt rekenen is:

 • Een startsalaris van € 2.250,- tot € 2.750,- op basis van 40 uur
 • Jouw eigen opleidingsbudget voor het behalen van certificaten
 • Intensieve loopbaanbegeleiding van een vaste Brunel-consultant
 • Korting op diverse verzekeringen en een gunstige pensioenregeling

About us

Wat zouden we in 2019 eigenlijk beginnen zonder banken? Eigenlijk helemaal niets. Iedere transactie die we maken gaat immers via deze financiële dienstverleners. Wist je dat we alleen al in Nederland ruim vier miljard keer per jaar pinnen? En dan hebben we alle overboekingen en Paypal-, Ideal-, en Tikkie-transacties nog niet eens genoemd. En nee, al het andere ook niet. Het komt erop neer dat bankzaken inmiddels zo normaal zijn geworden als fietsen. We denken er niet écht over na hoe het moet, terwijl er toch zeker handelingen voor nodig zijn. Daar kom je pas achter op het moment dat je ineens een fiets aanschaft met meer toeters en bellen, zoals versnellingen of elektriciteit. In zo’n geval is wat extra hulp en uitleg de eerste keer toch wel fijn. Met dagelijkse bankzaken is dat eigenlijk net zo. De klanten die bij jou aankloppen kunnen namelijk heus wel zelf bankieren. Vaak hebben ze gewoon even een keer wat extra hulp nodig. Weet jij ze die wel te geven? Solliciteer gelijk.

Summary

 • Publication: PUB223708
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Monday, December 30, 2019
Apply now

Feel free to contact

SB

Saskia van den Broek

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

06-53960885

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Adviseur Dagelijkse Bankzaken - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to