Acquisiteur

Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Jouw vrienden en kennissen zijn niet op vier handen te tellen. Overal ken je wel iemand, en op vrije avonden zit je zelden alleen thuis op de bank. Je krijgt energie van contact met anderen; met bijna iedereen weet je wel te levelen. Vertellen doe je graag, maar luisteren net zo lief. Weet jij potentiële klanten op dynamische wijze te binden aan bedrijven? Solliciteer als Acquisiteur bij Brunel!

Feel free to contact

Casper ten Hove, Account manager

Apply now

About this role

Als Acquisiteur breng je jouw spontaniteit en enthousiasme samen met jouw zakelijke kennis en commerciële instelling. Heb je jouw kenniskring in eerste instantie zonder bijbedoelingen opgebouwd, komt die je nu ineens buitengewoon goed van pas, want jouw werk begint vooral bij jouw éigen netwerk. Voor een grote Nederlandse bank ga jij potentiële klanten overtuigen voor het afnemen van zakelijke diensten. Grote kans dat je zelfs nu al ideeën hebt over wie je daarvoor kunt benaderen en hoe…

De zakelijke diensten die je aanbiedt lopen overigens zeer uiteen. Je bent namelijk niet alleen verantwoordelijk voor koude, maar hier en daar ook voor warme acquisitie. Zo bied je de ene persoon een voordelige bankoverstap aan, en overtuig je de andere persoon om te kiezen voor een groter betaalpakket. Dat gaat meestal van een leien dakje. Commercieel als je bent, ben je namelijk nog veel meer een verbinder: jij behaalt jouw successen door écht mee te denken met de klant.

About you

Als jij ergens de rillingen van krijgt, is het wel van langs elkaar heen communiceren. Liever voer jij kwalitatief goede gesprekken: die waarbij gesprekspartners zowel vertellen als oprecht luisteren. Dan ben je namelijk pas écht met mensen in contact. De ideale Acquisiteur kenmerkt zich bovendien door:

 • Uitstekende sociale vaardigheden en een extraverte persoonlijkheid
 • Natuurlijke overtuigingskracht en sterke onderhandelingskwaliteiten
 • Een resultaatgerichte, commerciële instelling en goede stressbestendigheid
 • Ervaring binnen de financiële dienstverlening en kennis van de zakelijke markt

What we offer

Met jouw kennis van de bancaire sector heb jij als het om financiën je zaken wel op orde. Zoals jij complete pakketten samenstelt voor klanten, zorg je dus ook dat het met jouw eigen zaken goed zit. Begrijpen wij, dus dit pakket ligt als Acquisiteur sowieso voor je klaar:

 • Eén contract waarmee je bij meerdere opdrachtgevers aan de slag kunt
 • Met daarin je goede salaris en alle mogelijke bonussen die je kunt halen
 • De meest voordelige en betrouwbare pensioenregeling die wij kennen
 • Veel vrijheid en flexibiliteit wat betreft je werkplek en invulling van taken
 • Korting bij een heleboel instellingen, zoals verzekeraars en sportscholen

About us

Bij Brunel kunnen wij wel meepraten over zakelijke dienstverlening. Het is zelfs waar wij ons dagelijks het meest mee bezighouden! Officieel zijn wij een detacheringsbureau, maar wij zien onszelf eigenlijk meer als verbinder – net als jij! Ons doel is om de beste, talentvolle specialisten te verbinden aan de meest interessante, en vooral best passende bedrijven. Wij geloven namelijk dat je jouw kwaliteiten pas écht kunt benutten, als je ergens volledig op je plek zit. Dan ga je daadwerkelijk met plezier naar je werk! En is dat niet ontzettend belangrijk? Wij vinden het fantastisch om te zien hoe specialisten en bedrijven zich ontwikkelen met onze hulp. Het zakelijke element speelt ook heus een rol, maar dat betekent niet dat wij onze dienstverlening op een kille en onpersoonlijke manier moeten aanbieden. Voor jouw werk als Acquisiteur geldt natuurlijk hetzelfde. Koude acquisitie heeft daarmee eigenlijk onterecht een negatieve naam. Het gaat er tenslotte om hóe je die acquisitie precies uitvoert. Kun jij ons daar nog wel iets over leren? Solliciteer dan gelijk.

Summary

 • Vacancy number: PUB246384
 • Location: Netherlands
 • Market: Insurance & Banking
 • hours per week: 40
 • Branch: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Saturday, February 8, 2020
Apply now

Feel free to contact

CH

Casper ten Hove

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5992

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Acquisiteur - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to