Test Engineer Automotive

Eindhoven - Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Professional Bachelor

Er rolt geen product van de band voordat jij het eerst hebt getest. Of van de band rijdt, in dit geval. Want onze opdrachtgever, een grote producent in de Automotive-branche, heeft ruimte voor een goede Test Engineer. Zet gas op je carrière en solliciteer!

Feel free to contact

Jeroen Koster, Account manager

Apply now

About this role

Zeggen Six Sigma, Kaizen en 5S je wat? Binnenkort in elk geval wel. Deze opdrachtgever gaat namelijk voor efficiëntie. Als het goed is, wordt het je dus steeds makkelijker gemaakt: te voorkomen oneffenheden worden eerder in de chain gesignaleerd, waardoor jij ze niet meer tegenkomt tijdens het testen. Goed voor de waste-reductie!

Niet dat jouw werk minder belangrijk wordt. Integendeel. Sommige issues zijn niet te voorzien en zijn daarmee extra complex. Als Test Engineer werk je aan vrachtwagens, trouwens. Hierbij wordt er wel wat van je zelfstandigheid verwacht, want je zet de tests zelf op. Uiteraard rapporteer je jouw (tussentijdse) bevindingen aan de manager en de rest van je team. Werken onderdelen niet naar behoren? Dan leg je dit nauwkeurig vast in het logboek.

Om je werkzaamheden verder uit te diepen: je bepaalt zelf de inhoud en de doelen van je tests en werkt veel samen met het ontwikkelteam. Verder ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, tijdige kalibratie en uniformiteit van de meetomgeving waarin je werkt en de aan jou toevertrouwde meetapparatuur.

About you

Dat je zelfstandig werkt, wil niet zeggen dat je in je eentje werkt. Het is dus handig als je de voorkeur geeft aan samenwerken. Onze ideale Test Engineer Automotive werkt bovendien gestructureerd en neemt het heft graag in eigen hand. Verbeteringen vragen immers daadkracht. Verder heb je:

 • Een hbo- of wo-diploma Autotechniek of Werktuigbouwkunde
 • Kennis van vrachtwagenmotoren
 • Oog voor detail en een accurate werkhouding
 • Kennis van de relevante Automotive-wetgeving
 • De nodige software-kennis

Ervaring zou mooi meegenomen zijn, bij deze functie. Maar ambitie om te blijven leren over je vakgebied vinden we minstens zo belangrijk.

What we offer

Goed werk moet gevierd worden. Daarom kun je bij ons rekenen op een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,-, afhankelijk van je ervaring en je kennis. Dit mooie bedrag kun je ook nog eens aanvullen met de vele bonuskansen die we je bieden. Om ervoor te zorgen dat dit geld niet al teveel opgaat aan de vaste lasten, regelen we ook nog het volgende:

 • Korting op je zorgverzekering
 • Voordeel op de sportschool
 • Goede deals omtrent culturele uitjes
 • Een voordelige pensioenregeling

Bij Brunel verrijk je jezelf trouwens ook op professioneel niveau. Bijvoorbeeld door jezelf middels cursussen uit te rusten met kennis van de meest relevante zowel software als installaties.

About us

Het bedrijf waar jij terechtkomt, is wat ons netwerk betreft maar het topje van de ijsberg. Want we hebben niet alleen een gróót netwerk, het bestaat ook nog eens uit allemaal opdrachtgevers die jou nog eens uitdagen! Ja, wij zetten volop in op de ontwikkeling van je kennis. Daarbij letten we uiteraard goed op wat jij zélf wil, wat jouw persoonlijke ambities zijn. Overigens is de Engineeringssector de allereerste sector waarin wij een baan vonden voor een ander. Dat komt doordat onze oprichter, Jan Brand, zelf uit deze wereld komt. Hij maakte Brunel groot, en hoe! Inmiddels werken we vanuit tientallen landen over de hele wereld, en dat aantal blijft maar groeien. En nu jij, zet jij de stap naar een bedrijf dat geeft om je toekomst? Solliciteer!

Summary

 • Publication: PUB245898
 • Location: Eindhoven
 • Market: Industry
 • Hours per week: 37.5
 • Branche: Automotive
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Thursday, February 6, 2020
Apply now

Feel free to contact

JK

Jeroen Koster

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 6 11 53 84 47

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Test Engineer Automotive - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to