Quality Engineer

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Operations & Maintenance - Professional Bachelor

Kwaliteitseisen zijn continu aan verandering onderhevig. Bijvoorbeeld wanneer kwaliteit en kosten niet in balans zijn, wetten veranderen, ontwikkelingen plaatsvinden – de oorzaken zijn eindeloos. Hoe bedrijven hun kwaliteitsvisie dan toch weten te waarborgen? Met behulp van jouw perfectionistische blik, natuurlijk. Solliciteer als Quality Engineer bij DAF Trucks!

Feel free to contact

Loy Smith, Account manager

Apply now

About this role

Binnen een grote technische omgeving heb jij als Quality Engineer een onmisbare rol: jij ziet erop toe dat alleen producten van de hoogste kwaliteit de fabriek verlaten. Met jouw kritische blik beoordeel je processen en producten op iedere denkbare kwaliteitseis. Want natuurlijk moeten producten eruitzien om door een ringetje te halen, maar nog belangrijker is dat ze veilig, betrouwbaar en duurzaam zijn. En ook zo geproduceerd worden.

De processen waarvoor jij audits uitvoert benader jij dus minstens net zo kritisch. Voor de eindproducten, én voor de medewerkers in de fabriek. Zet jij je vraagtekens bij een werkproces of de veiligheid van een installatie? Dan maak je er werk van. Dat doe je trouwens ook als het gaat om de snelheid van een proces. Kwaliteit boven kwantiteit hanteren werkt alleen als je die kwaliteit wél snel genoeg kunt leveren – ongetwijfeld weet jij daar alles van.

About you

Jouw continue streven naar perfectie is wat jou kenmerkt. Je maakte hier niet voor niets je werk van! Niet in algemene zin, maar toegespitst op techniek. Je rondde een technische hbo- of wo-studie af – zoals Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Automotive – waardoor je bovendien een hoop te weten kwam over fabricageprocessen en kwaliteitssystemen.

In de praktijk kwam je erachter dat jouw kritische blik van uitzonderlijke scherpte is. Daar zette je dus flink op in: je dook in de wereld van QC en QA, ISO en Lean Six Sigma (met een beetje geluk heb je jouw Black Belt zelfs al binnen). Wat je inmiddels ook weet? Dat je buitengewoon goed bent in coaching, samenwerken en het overdragen van jouw enthousiasme. Ideaal voor jouw job als Quality Engineer!

What we offer

Inzetten op verbetering is voor jou als Quality Engineer dagelijkse kost. Logisch, maar hoe zit het eigenlijk met jouw eigen ontwikkeling? Bij Brunel zien wij graag dat specialisten het beste uit zichzelf halen. En daar de juiste handvatten voor hebben! Kom je bij ons in dienst, dan:

Krijg je in de eerste plaats natuurlijk een fijn salaris en een gunstige pensioenregeling
In de tweede plaats begeleiding en een persoonlijk budget voor opleidingen en trainingen
Verder kun je via ons flink besparen op premies, de sportschool en culturele evenementen
En bepaal jij zelf of je nou 26 of liever 40 vakantiedagen opneemt – en meer van dat soort opties

About us

Lasersnijden, ponsen, buigen, lassen, persen en lakken. Elke stap die nodig is voor losse vrachtwagenonderdelen wordt uitgevoerd in de PKF-fabriek van DAF. In deze Plaat Komponenten Fabriek, waar de afkorting voor staat, werken ruim 750 medewerkers iedere dag aan het produceren én perfectioneren van producten. Ieder onderdeel krijgt hier alle aandacht voor het behalen van alleen de beste kwaliteit. In de PKF-fabriek geen massaproductie, waarbij snelheid en geld de grootste drijfveren zijn, maar vakmanschap en oprechte liefde voor techniek. Daarbij zijn de alom bekende vrachtwagens het visitekaartje van het bedrijf, dus daar zijn ze graag trots op ook. En trots? Dat zijn de medewerkers bij DAF niet snel. Verlaat een onderdeel de fabriek, dan kun je er dus van uitgaan dat het van hoge kwaliteit is. Daar jouw bijdrage aan leveren? Solliciteer gelijk als Quality Engineer bij DAF.

Summary

 • Vacancy number: PUB208641
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 37.5
 • Branche: Automotive
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Thursday, June 6, 2019
Apply now

Feel free to contact

LS

Loy Smith

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 6 30231767

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Quality Engineer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to