Project Engineer Driveline

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Academic Bachelor

Jij weet niet beter dan dat jouw eindproducten altijd van topkwaliteit zijn. Jij zit dan ook bovenop het complete productieproces; van a tot z. Zie jij jezelf al werken bij een van Nederlands meest gerenommeerde spelers in de Automotive-branche? Wij ook. Solliciteer!

Feel free to contact

Boy de Punder, Account manager

Apply now

About this role

De opdrachtgever waar jij aan de slag gaat, produceert kort gezegd twee soorten motoren voor vrachtwagens. Deze motoren worden voor iedere klant gecustomized, en daar komt jouw expertise bij kijken. Jij focust je namelijk op het gehele productieproces, waarbij je ervoor zorgt dat de Engineers zich houden aan de afspraken die jij met de klant hebt gemaakt.

Maar er is meer. Je controleert tevens of de plannen in elk opzicht haalbaar zijn, dus ook op financieel gebied. Hierbij is jouw analytische blik onmisbaar. Zie je een kink in de kabel, dan bedenk je een oplossing en stuur je erop aan dat jouw collega’s hier samen met jou mee aan de slag gaan.

Uiteraard ben je ook betrokken bij de testfase. Als jouw collega’s jou weten te overtuigen van de componenten die zij nodig hebben voor de motor, geef jij ze vrij. Dan kunnen zij testen. Komt de motor niet feilloos door de test, dan draag jij ook hiervoor gerichte oplossingen aan. Zo is de klant van de opdrachtgever altijd verzekerd van een motor die echt bij hem past.

About you

Dat je helder bent in je communicatie, is voor deze functie logisch. De uitkomsten van jouw analyses formuleer je probleemloos in rapporten en presentaties. Verder heb je…

 • Een diploma van een technische hbo- of wo-opleiding
 • Kennis van de Automotive-sector, op mechatronisch gebied (dit laatste is een pre)
 • Veel kennis van de Engelse en/of Duitse taal
 • Een doelgerichte instelling
 • Kennis van Unigraphics (ook dit is een pre)

What we offer

Je bent goed in wat je doet, maar je bent altijd op zoek naar manieren om door te groeien. Snappen we. Stimuleren we, zelfs! We bieden je dan ook tientallen cursussen waarmee je jouw carrièredoelen kunt najagen. We bekijken zelfs samen met jou welke cursussen bij jou passen en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je jouw nieuwe kennis en vaardigheden kunt inzetten bij jouw opdrachtgever.

Verder kun je bij ons uitgaan van een uitstekend salaris, kans op diverse bonussen, korting op verzekeringen en je pensioenpremie, korting op culturele en sportieve uitjes en een eigen loopbaancoach. Bovendien organiseren we een paar keer per jaar netwerkborrels en kennissessies met koplopers in jouw vakgebied.

About us

De opdrachtgever waar jij aan de slag gaat, heeft oog voor detail. En dat is precies waar klanten zo blij mee zijn. Want alleen zo kun je pas echt maatwerk leveren. Maar alleen oog voor detail is niet genoeg om succesvol te blijven; je moet ook oog hebben voor de toekomst. Ook hier schiet de opdrachtgever gelukkig zeker niet tekort. De Engineers zetten zich namelijk dagelijks in voor het optimaliseren van hun motors, hoe goed ze ook al zijn. Daarvoor is up-to-date kennis van zaken nodig. En die kennis heb jij in huis, toch? In dat geval rest jou nog maar één ding: solliciteren!

Summary

 • Vacancy number: PUB211167
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Saturday, June 22, 2019
Apply now

Feel free to contact

BP

Boy de Punder

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8230

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Project Engineer Driveline - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to