Project Engineer Automotive

Eindhoven - Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Academic Bachelor

Automotive is het voor jou helemaal, want die branche gaat pas écht vooruit. En omdat je al een tijdje onderweg bent in je vakgebied, is het tijd voor verbreding van je horizon. Goed nieuws: wij hebben een opdracht voor je waarbij je je expertise niet alleen inzet, maar ook nog eens uitbreidt. Solliciteer vandaag nog als Project Engineer Automotive!

Feel free to contact

Jeroen Koster, Account manager

Apply now

About this role

De opdrachtgever waar jij aan de slag gaat, ontwikkelt systemen voor een specifiek onderdeel van auto’s. Om wat voor onderdeel het precies gaat, bespreken we tijdens onze kennismaking. We kunnen je wel vast vertellen dat jij wat betreft het ontwikkelen van deze componenten verantwoordelijk bent voor het technische gedeelte.

Je zorgt ervoor dat jouw werk voldoet aan de eisen van de klant en dat het product binnen het budget wordt geproduceerd. Je werkt trouwens in een multidisciplinair team, waarbij de voertaal Engels is. Deze opdrachtgever is dus ook nog eens goed voor het uitbreiden van jouw internationale netwerk.

Terug naar jouw taken. Je verzorgt ook de nodige technische risicoanalyses, waarbij je rekening houdt met verschillende standaarden in de wereld van Automotive. Denk aan Design FMEA, CAD en CAE. En je voert nog tijdens het ontwerpproces haalbaarheidsstudies uit over jouw project. Daarbij komt uiteraard veel rekenwerk bij kijken. Klopt alles, dan is het tijd voor de volgende stap: je vertaalt de ontwerpen naar daadwerkelijk testbare concepten. Kortom, dit is een veelzijdige functie met een flinke dosis verantwoordelijkheid!

About you

Als Project Engineer Automotive heb je natuurlijk een technische basis. Je hebt bijvoorbeeld een hbo- of wo-opleiding richting Automotive Engineering, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbaar vakgebied gevolgd. Verder heb je:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de Automotive-branche
 • Kennis van 3D CAD-programma’s, PLM en CAE-programma’s (dit is een pre)
 • Een analytische blik – je hebt een radar voor verbeterpunten
 • Niet alleen kennis van de Engelse taal, je spreekt deze ook nog eens vloeiend

What we offer

Je bent technisch goed onderlegd, dat is een ding wat zeker is. En via Brunel houd je jouw kennis up-to-date. Wij bieden jou namelijk verschillende cursussen aan die jou nóg beter maken in je vak. Wil je meer leren over AutoCad? Of wil je jouw kennis over SolidWorks actualiseren? Het kan allemaal. Kortom: bij Brunel bouw je aan je carrière. Verder krijg je bij ons:

 • Een uitstekend salaris met diverse bonusopportunity’s
 • Korting op het theater, de sportschool en de bioscoop
 • Korting op je pensioenpremie en je zorgverzekering
 • Een vaste consultant die alles voor je regelt
 • Diverse uitnodigingen voor feesten en borrels


About us

Goede professionals verdienen een goede werkomgeving. Dat wil zeggen: een werkomgeving waarin ze alle ruimte krijgen om hun specialisme op de proef te stellen, uit te diepen en te versterken. Maar daarvoor moeten ze wel met de juiste opdrachtgevers in contact komen. En dat is waarin Brunel een grote rol speelt. Doordat wij al tientallen jaren actief zijn als detacheerder, hebben we inmiddels een groot netwerk. Een netwerk dat uitpuilt van de bedrijven en instanties die verder kijken dan de dag van morgen en jou daar graag in meenemen. Ben jij daar wel voor in? Dan is de eerste stap aan jou. Solliciteer!

Summary

 • Vacancy number: PUB236843
 • Location: Eindhoven
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Monday, December 30, 2019
Apply now

Feel free to contact

JK

Jeroen Koster

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 10 266 6320

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Project Engineer Automotive - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to