Project Engineer Automotive

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Academic Bachelor

Installaties hebben nooit geheimen voor jou gehad. Automotive heeft jouw voorkeur, want die branche gaat pas echt vooruit! Nu je al een tijdje goed op weg bent in jouw vakgebied, is het tijd voor een bredere horizon. En goed nieuws: wij hebben een opdrachtgever waarbij je met jouw expertise helemaal uit je dak kunt gaan. Solliciteer!

Feel free to contact

Boy de Punder, Account manager

Apply now

About this role

De opdrachtgever waar jij aan de slag gaat, ontwikkelt systemen voor een specifiek onderdeel van auto’s. Om wat voor onderdeel dat gaat, bespreken we tijdens onze kennismaking. We kunnen je wel vast vertellen dat jij wat betreft het ontwikkelen van deze componenten verantwoordelijk bent voor het technische gedeelte. Je zorgt ervoor dat jouw werk voldoet aan de eisen van de klant en dat het product binnen het budget wordt geproduceerd. Je werkt trouwens in een multidisciplinair team, waarbij de voertaal Engels is. Deze opdrachtgever is dus ook nog eens goed voor het uitbreiden van jouw internationale netwerk.

Terug naar jouw taken. Je verzorgt ook de nodige technische risicoanalyses, waarbij je rekening houdt met verschillende standaarden in de wereld van Automotive. Denk aan Design FMEA, CAD en CAE. En je voert nog tijdens het ontwerpproces haalbaarheidsstudies uit over jouw project. Daarbij komt uiteraard veel rekenwerk komt kijken. Klopt alles, dan is het tijd voor de volgende stap: je vertaalt de ontwerpen naar daadwerkelijk testbare concepten. Kortom, dit is een veelzijdige functie waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken!

About you

Als Project Engineer Automotive heb je natuurlijk een technische basis. Je hebt bijvoorbeeld een hbo- of wo-opleiding richting Autmotive Engineering, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbaar vakgebied gevolgd. Verder heb je…

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de Automotive-branche
 • Kennis van 3D CAD-programma’s, PLM en CAE-programma’s (dit is een pre)
 • Een analytische blik – je hebt een radar voor verbeterpunten
 • Niet alleen kennis van de Engelse taal, je spreekt de taal ook nog eens vloeiend

What we offer

Je bent technisch goed onderlegd, dat is een ding wat zeker is. En via Brunel houd je jouw kennis up-to-date. Wij bieden jou verschillende cursussen aan die jou beter maken in je vak. Wil je meer leren over AutoCad? Of wil je jouw kennis over SolidWorks actualiseren? Het kan allemaal. Kortom: bij Brunel bouw je aan je carrière. Verder krijg je bij ons:

Een uitstekend salaris met diverse bonuskansen

Korting op de sportschool en de bioscoop

Korting op je pensioenpremie en je zorgverzekering

Een vaste consultant die alles voor je regelt

About us

Goede professionals verdienen een goede werkomgeving. Dat wil zeggen: een werkomgeving waarin ze alle ruimte krijgen om hun specialisme op de proef te stellen, uit te diepen en te versterken. Maar daarvoor moeten ze wel met de juiste opdrachtgevers in contact komen. En dat is waarin Brunel een grote rol speelt. Doordat wij al tientallen jaren actief zijn als detacheerder, hebben we inmiddels een groot netwerk. Een netwerk dat uitpuilt van de bedrijven en instanties die verder kijken dan de dag van morgen en jou daar graag in meenemen. Ben jij daar wel voor in? Dan is de eerste stap aan jou. Solliciteer!

Summary

 • Vacancy number: PUB211144
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Saturday, June 22, 2019
Apply now

Feel free to contact

BP

Boy de Punder

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8230

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Project Engineer Automotive - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to