Product Improvement Engineer

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Academic Bachelor

Ai, een productklacht, niet helemaal wat het ontwikkelteam had gehoopt. Goede intenties, intensieve processen en toch… een fout. Bij een grote truckproducent signaleer jij als Product Improvement Engineer ieder probleem. Vervolgens trek jij juist álles uit de kast voor een passende oplossing. Met welke oplossingen zorg jij voor een maximale klanttevredenheid? Solliciteer gelijk, en deel het!

Feel free to contact

Loy Smith, Account manager

Apply now

About this role

Hoe vervelend ook: ieder bedrijf krijgt weleens klachten. Het verschil zit ‘m vooral in hóe je hier als bedrijf mee omgaat. Bij deze truckproducent nemen ze klachten daarom zeer serieus: geen klantopmerking die hier wordt weggewuifd. Krijg jij een klacht door, dan ga je gelijk actief aan de slag. Je stelt de aard van problemen vast, registreert deze en laat dan jouw analytisch inzicht de vrije loop. Je ontwikkelt voor alle klachten passende Customer Solutions (CSO), ofwel oplossingen voor een maximale klanttevredenheid.

Maximaal betekent voor jou écht maximaal, dus wat ook maar van waarde kan zijn gebruik je voor jouw CSO. Dat betekent dat je verschillende informatiebronnen analyseert, gebeurtenissen monitort, referenties opvraagt bij stakeholders en zo verder. Al met al ontwikkel je op deze manier een support package (informatiepakket) en verbeterplan (de CSO), zowel voor terugkerende als enkele productklachten.

About you

Zonder oplossingsgerichte mindset kom je in deze rol niet ver. Het is essentieel dat je niet zomaar bij de pakken neerzit als het even niet gaat. En aangezien je als Product Improvement Engineer bij een automotive bedrijf aan de slag gaat, is het handig als je:

 • Minimaal een hbo-diploma van een (auto)technische studie op zak hebt
 • Bekend bent met statistische analysetechnieken en alle MS Office applicaties
 • In het bezit bent van een rijbewijs B, C, D en/of E – of deze graag wil behalen
 • Engels spreekt en schrijft alsof het je eerste taal is; Duits je redelijk goed afgaat
 • In staat bent jouw oplossingen te onderbouwen en over te dragen aan anderen

What we offer

Jij ziet in elk probleem een oplossing, en wij in elke oplossing een kans! Ga jij als Product Improvement Engineer bij onze opdrachtgever aan de slag, dan kom je namelijk bij ons in dienst. En – al zeggen we het zelf – dan liggen de kansen voor het oprapen! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Ervaring opdoen bij verschillende bedrijven met één contract
 • Het behalen van relevante certificaten op kosten van Brunel
 • Begeleiding door een Brunel-consultant voor jouw ontwikkeling
 • Toegang tot allerlei netwerkborrels, kennissessies en workshops
 • Flexibiliteit met betrekking tot jouw aantal vakantiedagen per jaar

About us

Van een internationaal truckbedrijf wordt flink wat verwacht, dat beseft onze opdrachtgever heel goed. Klanten willen het liefst álle mogelijke opties in één truck: een prachtig design, de nieuwste technische snufjes, een krachtige motor, het hoogste zitcomfort, de meeste laadruimte, de duurzaamste opties… En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Klanten willen het allemaal, en het liefst ook nog eens tegen de laagste prijs. Logisch, want commercieel ingesteld als we zijn, willen wij liever niet meer betalen dan nodig. Daarom pakt dit truckbedrijf het anders aan dan de meeste bedrijven: hier geen standaard productengamma met duizenden trucks op voorraad, maar productie op basis van ‘build to order’. Omdat de technisch specialisten bij dit bedrijf de aanvragen zo custom made kunnen verwerken. En klanten op deze manier nooit voor verrassingen staan! Als achteraf dan toch blijkt dat er (nog) iets aan een truck scheelt? Dan gaan de medewerkers hier op net zo persoonlijke wijze te werk als daarvoor. Improvement, daar gaan de medewerkers hier voor, al helemaal voor Customer Solutions. Zelf ook ready for improvement? Solliciteer dan direct voor deze job!

Summary

 • Vacancy number: PUB212985
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Thursday, July 4, 2019
Apply now

Feel free to contact

LS

Loy Smith

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 6 30231767

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Product Improvement Engineer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to