Meettechnicus

Eindhoven - Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Vocational School

Van jouw technische kennis kan menig ander nog wat leren: zelfs de kleinste afwijking zie jij niet over het hoofd, en zelfs voor de grootste problemen heb jij een advies. Rijden en omzien? Dat gezegde gaat voor jou niet op. Als Meettechnicus bij een truckproducent maak jij omzien compleet overbodig. Jij gaat niet voor controles, maar voor in één keer goed! Solliciteer nu.

Feel free to contact

Marjolein Hartsuiker, Account manager

Apply now

About this role

Hoe zichtbaar problemen ook zijn, de oorzaak ervan is in eerste instantie vaak onzichtbaar. Als Meettechnicus zoek jij daarom naar de kink in de kabel bij zowel nieuwe als beproefde producten. Zo voer je – voornamelijk voor truckonderdelen – geometrische metingen uit en leg je afwijkingen vast. Welke resultaten vallen op? Wat ligt er aan problemen ten grondslag? Het is vaak een hele beproeving, maar als Beproevingstechnicus vind je de kink áltijd.

Zelfstandig werken gaat je prima af, want met de diverse meetmethodes weet jij wel raad. Ook het rapporteren van resultaten doe je net zo helder als het meten zelf. Of je er dan helemaal alleen voor staat? Nee, dat zou wel een héle grote beproeving zijn. Als Meettechnicus stem je de oplevering van resultaten altijd af met jouw collega’s. Gezamenlijk bedenken jullie ook nog eens de beste verbeteringen!

About you

Als Meettechnicus is een solide basis essentieel. Je beschikt daarom in elk geval over een mbo 4-diploma in een technische richting én een hijscertificaat*. En het ligt voor de hand, maar noemen het toch: kennis van (motor)techniek. Ervaring is verder niet noodzakelijk, zolang je:

 • Complexe technische tekeningen kunt lezen
 • Handmeetgereedschappen kunt gebruiken
 • Gevoel voor precisiewerk en kwaliteit hebt
 • Weet hoe Excel werkt en je Engels goed is
*Niet op zak, wel op de planning? Dan haal je jouw certificaat gewoon via Brunel.

What we offer

Werk maken van meten en beproeven? Dan kom je als Beproevingstechnicus – of Meettechnicus, aan welke benaming jij ook maar de voorkeur aan geeft – bij Brunel in dienst. En wij zorgen ervoor dat er geen kink in de kabel komt, in elk geval niet wat betreft jouw carrière! Want kom je bij ons op contract, reken dan maar vast op:

 • Het volgen van opleidingen en trainingen in jouw vakgebied
 • Begeleiding tijdens ieder project door een vaste consultant
 • Een pensioenregeling en exclusief voordeel op diverse premies
 • Kennissessies, workshops, feesten en borrels via of bij Brunel
 • Minimaal 26 vakantiedagen per jaar; meer is altijd een optie

About us

Bij deze truckproducent is een compleet centrum ontstaan voor jouw vakgebied: de meetkamer. In het Engine Test Center (ETC), waar deze ruimte zich bevindt, is een heuse plek gecreëerd voor specialisten zoals jij. Hier komen technische kennis en analytisch inzicht samen. Steeds gaan de specialisten in de meetkamer op zoek naar betere, slimmere en handigere technische oplossingen en verbeteringen. Die zullen voornamelijk voor motoren van trucks zijn, complexe constructies vol geavanceerde verbindingen! Het ETC is met trots een ware voorloper op het gebied van meetmethodes- en technieken. En zo snel als de kink in de kabel daardoor vaak gevonden wordt, zo snel wordt die ook alweer verholpen. In dit kleine maar fijne team speelt namelijk iedereen slim op elkaar in! Ben jij de Meettechnicus die dit team gaat versterken? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB223579
 • Location: Eindhoven
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Vocational School
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Thursday, September 12, 2019
Apply now

Feel free to contact

MH

Marjolein Hartsuiker

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8214

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Meettechnicus - Noord Brabant

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to