Mechanical Engineer

Overijssel - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Professional Bachelor

Een klant van je opdrachtgever heeft een droom, en jij maakt ‘m waar. Bij dit bedrijf in Gelderland ontwikkel jij namelijk allerlei automotive tools. Je focust je tot op de millimeter op kwalitatief hoge technische ontwerpen. Logisch, dat is je vak. Welke rol jij in dit bedrijf vervult? Die van Mechanical Engineer, natuurlijk. Solliciteer!

Feel free to contact

Niek Fidder, Account manager

Apply now

About this role

Samen met je projectteam ga je werken aan allerlei framedelen, lasmallen, noem het maar op. Oh, je bent in dit bedrijf lang niet de enige die zich stort op millimeterwerk: de andere Engineers doen met je mee. Jullie begrijpen het belang van maatwerk en precisie, en baseren daar jullie planningen op. Een project kan zo een paar weken, maar ook gerust maanden duren. Beperkte tijd bij jou gaat niet ten koste van kwaliteit. Voor jou als Mechanical Engineer betekent kwaliteit waarborgen vooral dat je zo precies mogelijk ontwerpt. Je tekent in 3D CAD-tools – zoals SolidWorks – en neemt daarin iedere berekening mee.

Naast je ontwerp- en rekenskills benut je ook jouw kennis van materialen. Je kent de sterkte, buigzaamheid en hardheid van verschillende materialen en weet wat er bedoeld wordt met termen als ‘creep and slip’. Tijdens constructiebesprekingen ben je dan ook regelmatig aan het woord ; je voelt goed aan wanneer iets maakbaar is of niet. En ook voor het beoordelen van een wijzigingsverzoek draai jij je hand niet om. Afhankelijk van je ervaring, kun je misschien zelfs projecten coördineren…

About you

Als het je op dit punt nog niet duizelt, is deze job vast wat voor jou. Jij bent wel thuis in engineering! Ben je dat ook op werktuigkundig gebied? Als Mechanical Engineer bij dit bedrijf heb je:

 • Een hbo- of wo-diploma van een studie Werktuigbouwkunde
 • Enige ervaring als Mechanical Engineer – stages tellen ook
 • Ervaring met 3D-CAD tools zoals SolidWorks, Solid Edge en Inventor
 • Inzicht en overzicht op het gebied van mechanische ontwerpen

What we offer

Je beste beentje voor zetten, daarmee ga je vooruit. Onze opdrachtgever, maar ook jijzelf! Als Mechanical Engineer bij Brunel in dienst krijg jij je namelijk meer dan alleen projectopdrachten. Je kunt bijvoorbeeld ook rekenen op:

 • Kosteloze soft skill-trainingen – leidinggevende ambities?
 • Een opleidingsbudget voor vakinhoudelijke cursussen
 • Begeleiding van je carrière coach van Brunel Engineering
 • Goede financiële arbeidsvoorwaarden – die ook meegroeien

About us

Al meer dan 25 jaar vormen kwaliteit, creativiteit en partnership de pijlers voor de projecten van dit bedrijf. Gek genoeg worden die laatste twee niet zo snel als pijlers genoemd door andere bedrijven. Terwijl ze juist zo belangrijk zijn, vindt dit ingenieursbureau. Betrokkenheid door goed partnership verhoogt niet alleen de kans om met bedrijven op één lijn te liggen, het helpt ook om doelen te behalen. Omdat je als klant gewoon graag wil weten waar je aan toe bent, en als bedrijf plezierig zaken wil doen. En creativiteit draagt alleen maar bij aan het gewenste resultaat! Dus daar moet wel voldoende ruimte voor zijn. Alle ruimte krijgen voor jouw skills? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB244142
 • Location: Overijssel
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Automotive
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Thursday, January 23, 2020
Apply now

Feel free to contact

NF

Niek Fidder

Account manager Brunel Netherlands Zwolle

+31 38 337 5225

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Mechanical Engineer - Overijssel

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to