Maintenance Engineer

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Operations & Maintenance - Academic Bachelor

We bieden een interessante positie in de productieafdeling van automotive onderdelen voor een maintenance-engineer. Als maintenance-engineer word jij dé technische specialist van een machinegroep en ben je verantwoordelijk voor de totale beschikbaarheid en voor de technische verbeteringen.

Feel free to contact

Boy de Punder, Account manager

Apply now

About this role

Als maintenance engineer ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van verbeteringen in productie. Dit gebeurt op korte termijn door leveren van directe productie support en op (middel)lange termijn aan de hand van analyses van onderhoudskosten en technische beschikbaarheid. Tevens zorg je voor het onderhouden en continu verbeteren van de (technische) documentatie en de onderhoudsplannen.

Daarnaast wordt je ingezet als team member of projectleider voor verbeterprojecten die lopen / gaan lopen binnen de afdeling. Onderwerpen hierin zijn onder andere het verhogen van technische beschikbaarheid (indien nodig) en het reduceren van onderhoudskosten. Hierin is hij proces en afdeling overschrijdend inzetbaar.

Deze verbeteringsinitiatieven richten zich op de leadplant, maar ook op andere fabrieken. Dit betekent dat je ook een leadplant-functie hebt, die je vraagt ​​om asset engineering-onderwerpen regelmatig af te stemmen met je tegenpartij. Verder werk je nauw samen met de afdeling productieactiviteiten om probleemoplossende acties te organiseren in geval van afwijkingen.

About you

 • Bachelor Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • Vermogen om te werken in een omgeving met hoge druk, een omgeving die zowel uitdagend als veeleisend is
 • Ervaring met problem solving methoden als ATS, DMAIC, 8D, et cetera
 • In staat zijn duidelijk te communiceren op zowel management niveau als op de werkvloer

What we offer

Gedetacheerd worden als maintenance engineer betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Je krijgt een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit betekent dat je niet alleen de zekerheid hebt van een contract, maar ook verzekerd bent van een carrière! Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. Een pensioenregeling volgens beschikbaar premiestelsel, collectiviteitkorting bij CZ zorgverzekeringen, een bonusopportunity en 26 vakantiedagen zijn enkele voorbeelden. Brunel Engineering bemiddelt al ruim 30 jaar startende en ervaren ingenieurs in de techniek. Onze opdrachtgevers variëren van multinationals tot kleinere bedrijven. Samen vinden we de baan die aan jouw wensen voldoet.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 10.000 collega’s in 35 landen.

Engineering bij Brunel betekent werken aan de aanleg van de Tweede Maasvlakte, hightech computerchips ontwikkelen en het bouwen van een zeesluis. Het echte werk dus, in de branches industrie, hightech, marine & energy en bouw & infra. Zet jij de stap naar Brunel? Dan zorgen wij dat jij je ambities kunt waarmaken bij toonaangevende organisaties.

Summary

 • Vacancy number: PUB195643
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Thursday, March 14, 2019
Apply now

Feel free to contact

BP

Boy de Punder

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8230

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Maintenance Engineer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to