Hoofdconstructeur Truckmotoren

Eindhoven - Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Professional Bachelor

Trucks met pech langs de weg? Niet als jij de motoren construeert. Als Technisch Constructeur definieer, meet, analyseer en ontwerp je jezelf steeds weer een weg naar de allerbeste motoren. Het complete DMADV-model binnenkort in een nieuwe omgeving inzetten? Geef vol gas op jouw loopbaan, en wordt Hoofdconstructeur Truckmotoren bij een grote truckproducent! Solliciteer gelijk.

Feel free to contact

Marjolein Hartsuiker, Account manager

Apply now

About this role

Als Hoofdconstructeur Truckmotoren ben jij het technisch brein voor allerlei truckmotoren. Op basis van ‘build to order’ ontwerp jij designs voor de meest uiteenlopende nieuwe en bestaande modellen. Ook bestaande ja, want die zitten weliswaar goed in elkaar, ze kunnen altijd beter. Met behulp van de Design for Lean Six Sigma-methode ga jij daarvoor kritisch en nauwkeurig te werk: je perfectioneert iedere stap en ieder onderdeel. Het is jouw doel om iedere constructie nóg beter op te leveren dan die ervoor.

Het Lean-model dat je gebruikt zet je in volgens DMADV, oftewel: Define, Measure, Analyse, Design and Verify. Op deze manier werk je niet alleen doelgericht naar oplossingen, maar neem je ook zaken als beproevingsanalyses en werkoverleggen mee in je werk. Oftewel: je elimineert verspilling en focust op wat waarde toevoegt. Overleg met collega’s hoort daar natuurlijk ook bij. Als Hoofdconstructeur begeleid jij namelijk ook de andere Constructeurs!

About you

Een truck is allesbehalve een simpel voertuig, en om motoren ervoor te construeren is heel wat kennis nodig. Als Hoofdconstructeur Truckmotoren bij deze internationale truckproducent heb je daarom:

 • Een hbo- of wo-diploma richting Werktuigbouwkunde of Autotechniek
 • Brede en diepe kennis van automotive; met name van (truck)motoren
 • Een goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift
 • Analytisch en planmatig inzicht en een gestructureerde werkhouding
 • Een Lean-mindset – met betrekking tot kosten, werkritme en communicatie

What we offer

Hoe vaak gebruik jij DMADV buiten je werk om? Het stappenplan is weliswaar gericht op de werkvloer, maar kun je prima voor meerdere zaken gebruiken. Voor jouw loopbaan bijvoorbeeld! Kom je als Hoofdconstructeur bij Brunel in dienst, dan denken wij graag met je mee over jouw toekomst. Daarom staat dit aanbod vast voor je klaar:

 • Een aantrekkelijk salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • Het behalen van relevante certificaten op kosten van Brunel
 • De vrijheid om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven
 • Begeleiding vanuit Brunel voor het DMADV-en van jouw POP*
 • Kortingsopties op verzekeringspremies en vrijetijdsbestedingen
*Jazeker, ook bij Brunel stellen wij een POP (Persoonlijk Ontwikkelingsplan) op voor al onze specialisten. Samen met jou bespreken wij daarvoor al jouw wensen, plannen en ambities. Stilstaan is achteruitgang, nietwaar?

About us

Al bijna honderd jaar geleden presenteerde deze truckproducent, toen nog eigenaar van een mechanische werkplaats voor opleggers en aanhangers, een nieuw prototype: een voertuig met vierwielbesturing. Met name het Nederlandse leger was buitengewoon geïnteresseerd. Constructies voor militair gebruik, van vierwielige voertuigen tot en met pantserwagens, rolde daar al snel uit voort. De technische en analytische breinen achter dit bedrijf zaten niet stil. Jij als Hoofdconstructeur weet hoe dat er in een werkplaats aan toegaat: van het een komt het ander.

Dan een flinke sprong naar het heden, want inmiddels is onze opdrachtgever onderdeel van een internationaal bedrijf. Duizenden trucks worden ieder jaar aangevraagd van over de hele wereld. Wat zo bijzonder is? Ondanks dat de productie met de tijd gigantisch is toegenomen, gaat dat nergens van ten koste. Kwaliteit staat écht boven kwantiteit, dus build-to-order it is. Zo minimaliseert onze opdrachtgever bovendien de voorraden, wat natuurlijk helemaal Lean-proof is! Daar weet jij wel raad mee, toch? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB222748
 • Location: Eindhoven
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, September 6, 2019
Apply now

Feel free to contact

MH

Marjolein Hartsuiker

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8214

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Hoofdconstructeur Truckmotoren - Noord Brabant

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to