Diagnostics Engineer

Eindhoven - Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Professional Bachelor

Beschik jij over een opleiding op hbo niveau Automotive, Werktuigboukunde of Electronica met Informaticatoepassingen? Dan is de rol als Diagnostic Engineer waarschijnlijk iets voor jou!

Feel free to contact

Bas Snoeren, Account manager

Apply now

About this role

Als (Junior) Diagnostic Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de software voor de DAVIE-tool (Diagnostic and Programing tool). Hierbij maak je gebruik van onder anderen: Grade-X (automotive specifiek ontwikkel omgeving), OTX, ODX, proefbanken en voertuigen. De kern van je taken is het omzetten van voertuiginformatie, komende van elektronische voertuigsystemen, naar off-board diagnostische functionaliteit. Hiermee stellen we een garagemedewerker in staat om de Truck te Diagnosticeren.

In deze functie wordt je uitgedaagd over het gehele ontwikkel proces (klant wensen, design, implementatie en validatie) en zal je op al deze taken je kennis en kunde moeten inzetten.

Het continu verbeteren en het streven naar efficiëntie in samenwerking met de collega’s is van groot belang om de teamdoelen te behalen.

About you

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Automotive, Werktuigbouwkunde of Elektronica met informaticatoepassingen
 • Je beheerst de Engelse taal
 • Je hebt affiniteit met voertuigtechniek, voertuigcommunicatie- of diagnosemethodieken en/of programmeerervaring
 • Je bent communicatief vaardig

What we offer

Gedetacheerd worden als Diagnostic Engineer betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Je krijgt een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit betekent dat je niet alleen de zekerheid hebt van een contract, maar ook verzekerd bent van een carrière! Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. Een pensioenregeling volgens beschikbaar premiestelsel, collectiviteitkorting bij CZ zorgverzekeringen, een bonusopportunity en 26 vakantiedagen zijn enkele voorbeelden. Brunel Engineering bemiddelt al ruim 30 jaar startende en ervaren ingenieurs in de techniek. Onze opdrachtgevers variëren van multinationals tot kleinere bedrijven. Samen vinden we de baan die aan jouw wensen voldoet.

About us

De opdrachtgever is onderdeel van een wereldwijde fabrikant van trucks. Dit onderdeel behoort tot Europa's beste en ze onderscheidt zich met de ontwikkeling, verkoop en productie van kwalitatief hoogwaardige producten. Dit uit zich in energie-efficiënte vrachtwagens, rijcomfort, lage kosten per kilometer en beperkte impact op de omgeving. Op basis van 'build to order' worden vrachtwagens op bestelling geproduceerd. Uitstekende productieplanning en -beheersing zijn dan ook noodzakelijk om aan de vele klantspecifieke wensen en eisen te kunnen voldoen.

Summary

 • Vacancy number: PUB177960
 • Location: Eindhoven
 • Market: Industry
 • hours per week: 37.5
 • Branche: Automotive
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, November 2, 2018
Apply now

Feel free to contact

BS

Bas Snoeren

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8292

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Diagnostics Engineer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to