Dataset Engineer

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Engineering & Design - Academic Bachelor

Wat heb je aan data als je het niet gebruikt? Vrij weinig, vind jij. Als Dataset Engineer ben jij gespecialiseerd in het interpreteren van de informatie die uit diverse tests komt, zodat (toekomstige) producten er alleen maar beter op kunnen worden. Verder heb je een héél specifiek interessegebied: de motoren van trucks. En daarom solliciteer jij op deze vacature!

Feel free to contact

Boy de Punder, Account manager

Apply now

About this role

Je gaat als Dataset Engineer aan de slag bij een bedrijf dat koploper is in het engineeren van trucks. De motoren van die trucks zijn goed, altijd al geweest. Maar wat goed is, moet goed blijven. Daarom zet het bedrijf in op innovatie, en daarvoor is jouw functie essentieel. Is er een nieuwe motor ontwikkeld, dan wordt deze getest op brandstofzuinigheid en uitstoot. De data die uit die test komen, beheer jij in MATLAB en Simulink. Jij verzorgt keurige datasets en formuleert rake interpretaties, op basis waarvan jouw collega’s nóg betere motoren kunnen maken. De inhoud van de datasets wordt verder trouwens bepaald tijdens de kalibratiesessies die jij organiseert en leidt.

About you

Voor deze functie is het nogal belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt. Of je dit nu hebt gekregen tijdens jouw opleiding of door middel van een flink aantal jaren werkervaring, is ons om het even. Verder sla je jouw documenten zorgvuldig en overzichtelijk op en heb je veel kennis van de opbouw van (automotive) datasets en van kalibreren. Daarnaast ken je alle ins and outs van Microsoft Office, en vooral die van Excel. En ben je bekend met applicaties als TeamCenter en Vector eASEE? Dan is dit een pre!

What we offer

Bij ons blijft goed werk nooit onopgemerkt. Sterker nog, we vieren het graag! Je krijgt dus een goed salaris en maakt kans op diverse bonussen. Bovendien verzorgen wij de opleidingen die jij nodig hebt om verder te komen in jouw vakgebied. En omdat we graag zien dat je ook na jouw werk profiteert van jouw samenwerking met Brunel, krijg je via ons korting op culturele uitjes, zoals bioscoop- en theaterbezoeken. En je krijgt korting op een sportschool-abonnement, je zorgverzekering en je pensioenpremie. Klinkt goed, toch?

About us

Wist jij dat Brunel al meer dat veertig jaar detacheerder is in de Engineeringsbranche? In die tijd hebben we wel geleerd dat die sector continu volop in beweging is. Stilstaan is daarbij geen optie. Daarom zet deze opdrachtgever volop in op innovatie, en jij ook. Dat is precies de houding die wij zo graag terugzien in onze opdrachtgevers en kandidaten. Want zonder zulke ambitie groei je niet. Wij zijn intern trouwens ook niet vies van die drang naar beter! Dat zie je terug in onze eigen groei: samen met zo’n 10.000 collega’s zijn wij inmiddels actief in 35 landen over de hele wereld. Stap jij ook in dit netwerk? Solliciteer dan direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB218262
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Automotive
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Monday, August 5, 2019
Apply now

Feel free to contact

BP

Boy de Punder

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8230

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Dataset Engineer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to