Black Belt Quality Officer

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Automotive - Operations & Maintenance - Professional Bachelor

Ben jij de proactieve teamplayer die collega’s kan bewegen om de hoogste kwaliteit te behalen? Reageer dan direct op deze vacature van Black Belt Quality Officer!

Feel free to contact

Loy Smith, Account manager

Apply now

About this role

Binnen de afdeling Quality & Reliability zijn we op zoek naar een Quality Officer in de rol van Dedicated Black Belt. Vanuit deze rol draag je de kwaliteitsfilosofie uit en pas je de Six Sigma tools & methodieken toe binnen Product Ontwikkeling. Je werkt in teamverband aan uitdagende DFSS/DMAIC projecten om de klanttevredenheid te verhogen middels:

Coachen / Faciliteren van Engineering afdelingen [Vehicles, Engines & Embedded] en gerelateerde SE teams door actief te begeleiden in de te nemen stappen betreffende het traject binnen PCP, DFSS of DMAIC.
In geval van een (re)design adviseren en ondersteunen van constructiegroepen bij het toepassen van DFSS (Faciliteren / Analyseren). Uiteindelijk geef je een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit van de toegepaste tools en methodieken (Beoordelen).
Coördineren van activiteiten over het gehele ontwikkeltraject binnen het aan jou toegewezen project en het geven van PCP gerelateerde Design For Six Sigma & SPICE training modules. Meewerken aan het continue verbeteren van Tools / Templates / Processen incl. de uitrol hiervan binnen de organisatie / SE teams.
Uitvoeren van complexe analyses, met als basis de systematische toepassing van de Six Sigma probleemanalyse- en oplossingstechnieken, zelf dan wel als coach van getrainde Belts.
Je rapporteert aan de Supervisor Six Sigma Support met een stippellijn naar de Project / Program Managers.

About you

 • Black Belt gecertificeerd
  Kennis en ervaring in DFSS
 • Kennis en ervaring van productontwikkeling of productfabricage / industrialisatie
 • Kennis/affiniteit met Software, Mechatronische Systemen en Embedded Engineering
 • Kennis en ervaring van (automotive) SPICE en Quality Assurance is een pre
 • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duitse kennis is een pre
 • Competenties: Teamplayer, Communicatief sterk, Initiatief, Kwalitatief, Resultaat gedreven, Plannen & Organiseren, Organisatiebewustzijn.
  Je bent in staat om mensen te motiveren en sturend op te treden in multifunctionele teams met de ambitie om binnen enkele jaren door te groeien binnen Product Ontwikkeling.

What we offer

Gedetacheerd worden als Black Belt Quality Officer betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Je krijgt een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit betekent dat je niet alleen de zekerheid hebt van een contract, maar ook verzekerd bent van een carrière! Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. Een pensioenregeling volgens beschikbaar premiestelsel, collectiviteitkorting bij CZ zorgverzekeringen, een bonusopportunity en 26 vakantiedagen zijn enkele voorbeelden. Brunel Engineering bemiddelt al ruim 40 jaar startende en ervaren ingenieurs in de techniek. Onze opdrachtgevers variëren van multinationals tot kleinere bedrijven. Samen vinden we de baan die aan jouw wensen voldoet.

About us

DAF Trucks N.V. in Eindhoven is onderdeel van PACCAR Inc., die een toonaangevende positie heeft op het gebied van de ontwikkeling, productie en service van kwalitatief hoogwaardige lichte, middelzware en zware trucks onder de merknamen Kenworth, Peterbilt en DAF.

Binnen de afdeling Quality & Reliability (Product Ontwikkeling) is de groep Six Sigma Support verantwoordelijk voor de inhoudelijke ondersteuning, op basis van de Six Sigma werkmethodiek, binnen Simultaneous Engineering Teams.

Summary

 • Vacancy number: PUB190021
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 38
 • Branche: Automotive
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Saturday, January 26, 2019
Apply now

Feel free to contact

LS

Loy Smith

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 6 30231767

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Black Belt Quality Officer - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to