Assistent Accountmanager Zakelijk

Noord Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Met je oog voor detail en verstand van financiën sta je aan de wieg van elke goede samenwerking tussen je opdrachtgever en zakelijke klanten. Als Assistent Accountmanager Zakelijk weet je dat zakelijk succes staat of valt bij een goede financiële huishouding. Wie deze opdrachtgever is? Daar kom je achter als je solliciteert…

Feel free to contact

Casper ten Hove, Account manager

Apply now

About this role

Deze informatie kunnen we je alvast geven: deze job is bij een van Nederlands grootste banken. Binnen dit instituut ben jij de rechterhand én het tweede paar ogen van de Accountmanagers. Je houdt je vooral bezig met het adviseren van klanten en met het beoordelen, accepteren en beheren van zakelijke financieringen. Verder analyseer je de nodige gegevens, om zo te beoordelen of de risico’s van de samenwerking voor zowel de klant als de bank acceptabel zijn.

Met je werk leg jij de basis voor de Accountmanagers. Ze zijn van jou afhankelijk, dus je overlegt veel met hen over financiële klantsituaties. Tijdens die gesprekken deel je niet alleen je bevindingen, jullie bespreken ook wat jij kunt doen om je diensten te verbeteren. En wat jij daarvoor van hen nodig hebt, natuurlijk, want successen behaal je samen!

About you

De financiële sector is je bepaald niet onbekend. Zelfs al tijdens je commerciële of bedrijfskundige opleiding volgde je het reilen en zeilen binnen deze sector op de voet. Inmiddels heb je al enige ervaring in een vergelijkbare functie, dus je hebt je cijfermatige inzicht al geregeld beproefd in de praktijk.

Gaat je accurate instelling ook nog eens hand in hand met het vermogen om goed te luisteren naar de klant én de opdrachtgever? Dan weten we het zeker: deze functie is je op het lijf geschreven. Solliciteer!

What we offer

Zoals jij alles op alles zet voor het succes van zakelijke klanten, zo doen wij hetzelfde voor je. Je wil alles uit je carrière halen, en wij helpen je daarbij door je toegang te geven tot de meest relevante cursussen. Bovendien zorgen we er altijd voor dat je terechtkomt bij de opdrachtgever die het beste past bij je toekomstplannen. Nog niet genoeg? Wat dacht je van…

 • Een startsalaris van €2.500,- tot €3.000,- op basis van 36 uur
 • Aangevuld met diverse bonuskansen – zoals voor uren referral
 • Korting op verzekeringen, sportscholen en culturele uitjes
 • Regelmatige contactmomenten met je vaste consultant van Brunel

About us

Dat we je alleen voorstellen aan hoogwaardige opdrachtgevers, is eigenlijk een open deur. Wij werken namelijk alleen samen met interessante bedrijven. Daarmee bedoelen we organisaties die altijd ambitieus blijven en geen enkel succes voor lief nemen. Door deze mindset weten wij namelijk zeker dat ze de expertise van Brunellers blijven stretchen en hun nieuwsgierigheid blijven prikkelen. Bovendien bieden ze je met hun drang naar beter de ultieme gelegenheid om door te groeien naar een hogere functie. Deze opdrachtgever al helemaal. Weten wat deze functie je kan bieden? Solliciteer!

Summary

 • Publication: PUB226067
 • Location: Noord Holland
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Tuesday, September 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

CH

Casper ten Hove

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5992

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Assistent Accountmanager Zakelijk - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to