Assistent Accountmanager Zakelijk

Groningen - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga dan samen. Deze Keniaanse wijsheid draag jij altijd bij je, in je werk. Jij gaat namelijk continu de samenwerking aan: met de Accountmanagers van de bank en met zakelijke klanten. Welke bank dit is? Dat vertellen we je tijdens ons kennismakingsgesprek. En daarvoor moet je eerst solliciteren…

Feel free to contact

Casper ten Hove, Account manager

Apply now

About this role

We kunnen wel een tipje van de sluier oplichten: het gaat om een grootbank die over de landsgrenzen heen kijkt en wel houdt van is van nieuwe zakelijke contacten leggen. Die bedrijven kloppen bij je opdrachtgever aan omdat zij zich heel goed realiseren dat een goede financiële huishouding de basis is van hun succes. Daar horen gedegen adviezen en scherpe beoordelingen bij, en laat jij op dit gebied nu een expert zijn…

Jouw adviezen breng je zowel face-to-face als via het web. Maar dat is niet de enige manier waarop klanten profiteren van je kennis. Het is voor zowel de bank als de klant beter als je wat leningen verstrekken betreft niet over een nacht ijs gaat. Je analyseert daarom de nodige financiële gegevens, om vervolgens te besluiten of de risico’s voor beide partijen acceptabel zijn.

Met al deze werkzaamheden maak je voor de Accountmanagers de weg vrij om hun werk goed te doen. Je schakelt dan ook regelmatig met hen om te weten te komen hoe jij je diensten kunt verbeteren (en wat jij hiervoor van hen nodig hebt).

About you

Je werkt bij een grote financiële instelling. Je weet dus wel meer dan alleen van plus en min. Een cijferwizard ben je, en dat draag je uit ook. Bovendien ken je het reilen en zeilen binnen de sector, want je hebt al enige werkervaring in een vergelijkbare functie. Ja, je weet dat je voor deze job uit het juiste hout gesneden bent. Zeker omdat je analytische blik je nooit in de steek laat en je een bedrijfskundige of commerciële opleiding hebt gevolgd.

What we offer

Ooit gewerkt in een bedrijf zonder hoge ambities? Dan heb je vast gemerkt dat ook jij op halve kracht draait. Hoe goed je ook bent. Bij Brunel houden we niet van dit soort werkstremmers. Dus we zien erop toe dat je altijd in een omgeving werkt waar je tot ontwikkeling komt. Ontwikkelingsmogelijkheden op de werkvloer vullen we overigens aan met zo’n beetje elke denkbare opleiding binnen je vakgebied. Verder krijg je uiteraard een uitstekend salaris (€2.500,- tot €3.000,- op basis van 36 uur) en je krijgt kansen om dit bedrag aan te vullen met bonussen. Oh, en je kunt ook nog eens rekenen op fikse kortingen op je vaste lasten!

About us

Wist je dat jouw branche lang niet de enige sector is waarin wij werken? En dat Nederland niet het enige land is waarin wij het koppelstuk zijn tussen professionals en bedrijven? Dit hadden wij nooit gedacht, toen wij in 1975 voor het eerst onze scheden zetten in de wereld van de detachering. Toen werkten we nog vanuit een zolderkamertje in Delft! Hoe het komt dat we zo gegroeid zijn? Door hoog in te zetten en altijd oog te houden voor ‘onze’ professionals, de mensen die het succes van Brunel écht dragen. En jij kunt er daar een van zijn. Solliciteer direct!

Summary

 • Publication: PUB226063
 • Location: Groningen
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Tuesday, September 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

CH

Casper ten Hove

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 13785232

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Assistent Accountmanager Zakelijk - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to