Assistent Accountmanager Zakelijk

Friesland - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Toen jij als kind zo nu en dan een muntje in je spaarpot gooide, wist je het eigenlijk al: je toekomst ligt in de financiële wereld. Je missie is tegenwoordig scherper gekaderd: door jou weten bedrijven precies hoe zij hun financiële huishouding gezond houden. En omdat je toe bent aan een impactvolle job, solliciteer je als Assistant Accountmanager Zakelijk!

Feel free to contact

Casper ten Hove, Account manager

Apply now

About this role

Van al je collega’s ben jij misschien wel degene die het vaakst contact heeft met zakelijke klanten. Je weet precies wat er bij hen speelt en wat er bij hen gáát spelen. Want de adviezen die jij geeft, worden natuurlijk gewoon opgevolgd. Een flinke verantwoordelijkheid dus, maar daar ben jij met je kennis over finance wel tegen bestand. En omdat jij zowel de klant als de opdrachtgever van voor tot achter kent, doorzie je precies of ze überhaupt wel een match zijn.

Dat laatste moeten we misschien iets verder toelichten. Je houdt je namelijk ook bezig met het accepteren en beheren van zakelijke financieringen. Hiervoor analyseer je de nodige documenten grondig. Op basis van je eigen conclusies formuleer je een overkoepelende conclusie: of de risico’s van een zakelijke lening wel of niet acceptabel zijn voor de opdrachtgever. Je bent overigens niet voor niets Assistént Accountmanager Zakelijk. Je ondersteunt de Accountmanagers waar je kan, onder andere tijdens het voorbereiden of het uitwerken van afspraken.

About you

Deze poortwachtersfunctie past je als geen ander. Vooral als je…

 • Een hbo-diploma van een bedrijfskundige of commerciële opleiding hebt
 • Met je analytische blik geen detail over het hoofd ziet
 • Precies weet welke cijfers waarvoor zijn en hoe je ze moet lezen
 • Jouw financiële kennis hebt aangevuld met enige relevante werkervaring

What we offer

De eerste klap is een daalder waard. Daarom krijg je bij Brunel direct een startsalaris om trots op te zijn. Op basis van een 36-urige werkweek, kun je rekenen op een salaris tussen de €2.250,- tot €3.000,-. Verder moedigen wij je ontwikkeling graag aan door je toegang te geven tot de meest uiteenlopende cursussen. Je kunt bij ons trouwens ook rekenen op een fijne pensioenregeling, voordelige verzekeringen en kortingen op zowel je sportschoolabonnement als je culturele uitjes.

About us

De bank waar jij aan de slag gaat heeft misschien wel de trouwste klanten die er zijn. Deze bank houdt namelijk wel van een flinke portie ambitie. Die stimuleren ze door steeds gedegen advies te geven en starters te helpen met het opzetten van hun business. Eigenlijk doet deze opdrachtgever met haar klanten precies hetzelfde als wat wij met jou doen: je ambitie triggeren door je alle handvatten te geven voor de volgende stap in je carrière. Het is dus safe to say dat deze bank en Brunel een goede match vormen. Maar om die match helemaal rond te maken, hebben we één ding nodig. Jouw expertise. Dus, stap je in? Solliciteer!

Summary

 • Publication: PUB226055
 • Location: Friesland
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Tuesday, September 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

CH

Casper ten Hove

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 13785232

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Assistent Accountmanager Zakelijk - Friesland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to