Asset Engineer

Netherlands - Industry - Industrial Services - Operations & Maintenance - Professional Bachelor

Als Asset Engineer ben jij verantwoordelijk voor het beheren van assets. Ben jij de persoon die het uitdagend vindt om zowel de contractuele, technische en financiële voorbereidingen te beheren en te structureren. Dan zoeken wij jou!

Feel free to contact

Oksana Gnatiuk, Account manager

Apply now

About this role

Als Asset Engineer zal je je dagelijks inzetten voor een optimale balans tussen organisatie, kosten en prestaties van de assets waar onze opdrachtgever verantwoordelijk voor is. Je zal vanuit je innovatieve karakter huidige processen, onderhoudsconcepten en investeringsvoorstellen beoordelen en opnieuw tegen het licht houden. Het is daarnaast mogelijk om onderdeel uit te gaan maken van de eerste Maintenance Excellence community in Nederland. Jij helpt organisaties met het verbeteren van hun asset performance door inzet van jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid. Binnen de community verrijk je je vakinhoudelijk door kennisdeling met collega Maintenance managers, lever je een belangrijke bijdrage aan de expertise van het team en vind je gelijkgestemde vakgenoten.
Binnen onze opdrachtgevers in de branches zoeken wij naar geschikte asset managers: Bouw & Infra, Energy, Industrie en Life Science.

About you

 • HBO/WO – technische studieachtergrond
 • ERP kennis (bijvoorbeeld ultimo, maximo of SAP) verkregen vanuit (stages) ervaring is een pre
 • Ervaring in het ondersteunen van andere engineers, technici en in het begeleiden van externe stakeholders
 • Een aantal jaar werkervaring is gewenst maar geen vereiste
 • Technisch en bedrijfseconomisch inzicht
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden naar verschillende niveaus in zowel woord als schrift
 • In staat om in verbeteringen te denken en analytisch denkvermogen

What we offer

Als Asset Engineer treedt je in dienst bij Brunel Engineering. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

De Brunel Maintenance Community geeft je toegang tot een uniek ecosysteem van thought leaders en start-ups: het Maintenance Excellence Centre. Vanuit dit ecosysteem biedt Brunel je een uniek opleidingsprogramma en stellen wij beginnende en ervaren professionals in staat zich aantoonbaar door te ontwikkelen binnen branches als Lifescience, Infra en Energie en te specialiseren in het maintenance vakgebied. Zo ontwikkel je en denk je mee met complexe ontwikkelingen in dit snel veranderende vakgebied.

Summary

 • Publication: PUB302520
 • Location: Netherlands
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Saturday, June 5, 2021
Apply now

Feel free to contact

OG

Oksana Gnatiuk

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8021

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Asset Engineer - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to