Applicatiebeheerder

Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Professional Bachelor

Ben jij een flexibel ingestelde, communicatieve Applicatiebeheerder die op zoek is naar een baan binnen een hectische en zeer leerzame omgeving? Dan hebben wij voor jou een uitdagende baan met veel vrijheid!

Feel free to contact

Lieke Kasper, Account manager

Apply now

About this role

In de rol van Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van bedrijfskritische systemen en software-applicaties. Je speelt een belangrijke rol bij het naar een hoger plan brengen van de ICT-mogelijkheden van winkels én kantoren.

Hierbij kun je denken aan kassasystemen of bestelservice-applicaties, maar ook het technisch uitwerken en implementeren van nieuwe mogelijkheden in zowel bestaande als nieuwe applicaties.

Ook het verhelpen van complexe storingen en het ondersteunen van je collega's op de tweede lijn behoort tot jouw taken. Daarnaast zal je meedraaien in verschillen projecten en je bezighouden met de uitrol en het configureren van nieuwe softwareversies

About you

Wat neem jij mee voor de rol van Applicatiebeheerder? Het volgende om mee te beginnen:

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding hbi Informatie Technolgie of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van applicatiebeheer
 • Kennis van beheer op Microsoft (WindowsOS)
 • Kennis van databases
 • Bij voorkeur kennis van SAP
 • Inzicht in beheerprocessen en de skills om verbeteringen te initiëren en door te voeren
 • Stressbestendigheid, accuratesse en een gestructureerde werkhouding
 • Bereid om één keer per maand een week stand-by te staan op een avond of in een weekend

What we offer

Als Applicatieheerder gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid.

Je profiteert bij ons van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 14.500 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten! Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van relevante certificaten, maar ook aan het volgen van trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Is dit de uitdaging waar je naar op zoek was? Solliciteer dan vandaag nog.

Summary

 • Publication: PUB299637
 • Location: Noord Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Sunday, May 9, 2021
Apply now

Feel free to contact

LK

Lieke Kasper

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5978

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Applicatiebeheerder - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to