Adviseur Systems Engineering

Utrecht - Netherlands - Infrastructure - Traffic, City & Urban Planning - Project Management & Services - Professional Bachelor

Vanwege de groeiende markt voor Systems Engineering (SE) binnen de infrastructuurprojecten die wij uitvoeren, zijn wij op zoek naar een talentvolle en ondernemende adviseur met praktische SE ervaring in projecten die zich zowel in de uitvoeringsfase als in de voorbereidingsfase bevinden.

Feel free to contact

Jordy Lievers, Account manager

Apply now

About this role

Je wordt zowel in asset management projecten als in nieuwbouwprojecten ingezet om Systems Engineering vorm te geven. Hierbij maak je gebruik van methodieken, tools en systemen. Je werkzaamheden richten zich op het adviseren van klanten op gebied van life cycle management, vertalen van organisatiedoelen naar te behalen prestaties en bijbehorende inhoudelijke vraagstukken. De focus zal liggen bij infrastructurele projecten.

Brunel werkt samen met aannemers, ingenieursbureaus en adviesbureaus aan de verbetering van de Nederlandse infrastructuur. Naast het werken in projecten lever je bij Brunel een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van onze eigen organisatie op het gebied van SE en Building Information Modeling (BIM).

Je komt te werken in een dynamisch team, bestaande uit zowel assetmanagement als SE-adviseurs en -specialisten. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen zowel qua persoon als ook op het vakgebied van SE en de praktische toepassing hiervan in projecten.

About you

Wij zijn op zoek naar een proactieve collega die praktisch is ingesteld en in staat is om anderen te adviseren bij het toepassen van SE in projecten. Je hebt dan ook de kennis, het geduld, de stevigheid en de vaardigheid om SE begrijpelijk uit te leggen en te stimuleren bij de toepassing van SE bij werkzaamheden.

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding heeft de voorkeur. Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in infrastructuurprojecten en praktische ervaring met het toepassen van System Engineering en Relatics (of soortgelijk). Ook ben je geïnteresseerd in het vakgebied Assetmanagement.

What we offer

Als Adviseur Systems Engineering in dienst treden bij deze organisatie betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity, en naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

About us

Je gaat werken voor een organisatie waar men gelooft dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden ze daarom belangrijk. De organisatie kent een informele bedrijfscultuur. Ze gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in de organisatie. Dit zelf ervaren? Solliciteer vandaag nog!

Summary

 • Publication: PUB283689
 • Location: Utrecht
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Traffic, City & Urban Planning
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Monday, March 1, 2021
Apply now

Feel free to contact

JL

Jordy Lievers

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7404

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Adviseur Systems Engineering - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to