Acquisitieregisseur

Amersfoort - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Volg jij de ontwikkelingen op de woningmarkt? Heb jij affiniteit met het domein Hypotheken? Vindt je het leuk om in gesprek te gaan met verschillende klanten? Binnen de Skillpool Wonen werken professionals met een passie voor wonen, die goed kunnen luisteren, open staan voor feedback van klanten en collega's. Die elke dag de ambitie hebben om de klant tot onze ambassadeur te maken. Met een specialistisch team helpen we onze klant snel en adequaat, op het moment dat het hem uitkomt en via het kanaal dat het beste bij hem past. Voor de meeste klanten is een huis kopen de grootste uitgave van hun leven daar ben jij een onderdeel van. Binnen de skill wonen zorgen wij ervoor dat het klantbelang vooraan staat. Of ze nu een hun eerste huis gaan kopen of overwaarden op hun huis hebben, jij bent de zorgdrager om dit voor de klant soepel te laten verlopen. Of ze nu een hun eerste huis gaan kopen of overwaarden op hun huis hebben, jij zorgt ervoor dat dit soepel verloopt voor de klant. 

Feel free to contact

Rogier van den Hooff, Account manager

Apply now

About this role

Als Acquisitie regisseur ben je de gesprekpartner én het eerste aanspreekpunt  voor onze klanten. Je inventariseert de wensen van de klant, plant afspraken, verzamelt dossierstukken en handelt hypotheek gerelateerde vragen en advies vrije verzoeken zelfstandig af. Jij gaat in gesprek met de klant en behandeld zo diverse vraagstukken.

Als Acquisitie Regisseur ga je proactief klanten benaderen die digitaal zijn bezig geweest met bijvoorbeeld een oriëntatie. Aan jouw de taak om deze klanten te benaderen en de klantwens te achterhalen. Daarbij ondersteun je met commercieel oogpunt de adviseurs en specialisten. Je weet tijdens je contact te  achterhalen of de klant een adviesgevoelige vraag heeft, waar je de klant voor overdraagt aan een adviseur, of dat jij zelf de klantvraag kunt afhandelen. Ook ben je in staat beeldbankeren te pitchen en klanten via het juiste kanaal te begeleiden tijdens hun  klantreis. Je zorgt ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn. Dat is jouw missie.  

About you

Jij weet altijd de klant wens te achterhalen en je hebt een commerciële instelling. Je weet via de juiste kanalen de klant goed te bedienen. 

Daarnaast ben je; 

- In het bezit van de WFT modules Basis en Hypotheken. 

- Bereid om een avonddienst en af en toe een zaterdag dienst te werken.

- Gemotiveerd om je te bekwamen in het vakgebied en in te zetten voor je eigen ontwikkeling 

Werklocaties zijn regionaal ingericht : Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en Zwolle. De toekomstige medewerker zal in het begin vanuit huis werken maar in de toekomst mogelijk op een van de locaties.

What we offer

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, maar je komt als gedetacheerde in dienst bij Brunel. Dat betekent dat je profiteert van al onze arbeidsvoorwaarden. Zo stellen we samen een opleidingstraject voor je op, waardoor je nóg beter wordt in je vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over effectief vragen stellen of verschillende persoonlijkheden herkennen. Klinkt dat interessant? Wacht, er is meer! Zo bieden we ook:

 • Je eigen Brunel-consultant die je coacht en verder helpt in je carrière
 • Een fijn startsalaris van 2800 euro o.b.v. fulltime
 • De mogelijkheid om 36 uur te werken in 4 dagen
 • De zekerheid van een contract bij Brunel
 • 26 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om bij te kopen tot 40 dagen
 • Een netto reiskostenvergoeding, leaseauto of Business Card
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied
 • Korting op individuele verzekeringen

About us

In 1975 bemiddelde onze oprichter Jan Brand voor het eerst een collega-ingenieur naar een tijdelijke baan. Het bedrijf Brunel was een feit. Inmiddels zijn we als organisatie flink gegroeid, zowel wat betreft het aantal branches waarin we actief zijn als het aantal medewerkers, want dat zijn er nu zo’n 12.000 verspreid over 40 landen. En we groeien nog steeds. Met ons meegroeien? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB302774
 • Location: Amersfoort
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

RH

Rogier van den Hooff

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 826 990 29

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Acquisitieregisseur - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to