Accountmanager Zakelijk

Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Je bent goed in wat je doet: organisaties adviseren over cruciale punten in hun financiële planning. Hierdoor weten klanten bij wie ze moeten zijn voor de lastigste vragen en weet jij jouw klanten op een natuurlijke manier aan je te binden. Ben je op zoek naar een baan waarin je deze skills verder kunt ontwikkelen? Goed om te horen. We zijn namelijk voor diverse locaties op zoek naar een Accountmanager Zakelijk!

Feel free to contact

Casper ten Hove, Account manager

Apply now

About this role

Als Accountmanager Zakelijk is het jouw doel om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te adviseren over hun financiële zaken. Die adviezen gaan bijvoorbeeld over verzekeringen, pensioenen, private banking en financiële logistiek. Hierbij werk je veel samen met de binnendienst van het bedrijf waar je aan de slag bent. Ook spar je veel met diverse financieel specialisten die expert zijn op het gebied van specifieke financiële onderwerpen. Alleen zo kun jij opdrachtgevers het beste advies leveren, en dat is precies waarom ze steeds weer bij jou terugkomen.

Jouw opdrachtgevers zijn werkzaam in verschillende branches en variëren in omvang en complexiteit. Maar dat is voor jou geen probleem. Je vindt het zelfs fijn om met meerdere soorten bedrijven samen te werken, want daardoor kun je jouw expertise op meerdere manieren inzetten. Kom je een bedrijfstak tegen waar je nog geen ervaring mee hebt, dan informeer je jezelf snel en adequaat over hun benodigdheden. Daarnaast zorg je voor een maximale cross-sell en een hoog rendement op de productverkoop.

Overigens ben je niet alleen goed in het adviseren van bestaande klanten, je weet ook nieuwe opdrachtgevers aan je te binden! Dat doe je onder andere door regelmatig acquisities de deur uit te doen. Daarin krijgen jouw creativiteit en gevoel voor ondernemerschap uiteraard alle ruimte. Daarnaast bel je prospects, doe je mee aan verschillende netwerkactiviteiten en organiseer je zelf evenementen.

About you

Word je onze nieuwe Accountmanager Zakelijk, dan heb je dus een goed financieel inzicht en een fijne neus voor commercie. Maar we vragen meer. Zo heb je:

 • Een hbo-diploma in de Bedrijfskunde of Economie;
 • Ervaring met zakelijke financiering;
 • Minstens 3 jaar ervaring in een relevante functie;
 • Een sterk analytisch vermogen;
 • Een ondernemende persoonlijkheid.

What we offer

Bij Brunel houden we wel van een beetje ambitie. We geven je alle kans om door te groeien en nóg beter te worden in je vak. Bijvoorbeeld met een op maat gemaakt opleidingsprogramma waarmee je jezelf zowel in de breedte als in de diepte ontwikkelt. Daarnaast kun je ook nog rekenen op:

 • Een vaste coach van Brunel;
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied;
 • Een riant salaris met kans op bonussen;
 • Een prima pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

About us

Werk je bij Brunel, dan werk je in een bedrijf met een gigantisch netwerk in 44 landen over de hele wereld. Wie had gedacht dat we zó zouden groeien, toen we in 1975 begonnen in een zolderkamertje in Delft! We begonnen met detacheren in de Engineeringsbranche, maar we werken inmiddels in veel meer sectoren. Zo verlenen we onze diensten in Marketing & Communicatie, IT, Engineering, Legal, Finance & Risk en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. En we werken natuurlijk in de Finance & Risk! Onze partners vragen ons niet minder dan de allerbeste kandidaten, en onze kandidaten verdienen op hun beurt niet minder dan de meest uitdagende werkplekken. En dat is precies waar jij naar zoekt, toch? Zet jij jouw expertise in om onze partners tot grote hoogte te laten stijgen?

Summary

 • Publication: PUB325806
 • Location: Netherlands
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Friday, December 10, 2021
Apply now

Feel free to contact

CH

Casper ten Hove

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5992

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Accountmanager Zakelijk - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to