Acceptant Woninghypotheken

Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Nu de hypotheekmarkt in het derde kwartaal van 2020 nog steeds doorgroeit, zijn wij voor onze opdrachtgever in Amsterdam op zoek naar een Hypotheekacceptant.

Feel free to contact

Elwin de Jong, Account manager

Apply now

About this role

Als Hypotheekacceptant ligt jouw focus op diverse acceptatiewerkzaamheden. Deze werkzaamheden doe je op het gebied van offreren en/of accepteren. Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling en verwerking van hypotheekaanvragen en toetst de hypotheekaanvraag aan (eventueel) de NHG-regels en het acceptatiekader.

Je brengt de hypotheekofferte uit en motiveert eventuele afwijzingen. Ook begeleid je het proces van het compleet maken van het hypotheekdossier; je controleert en beoordeelt de ingezondenhypotheekstukken op inhoud waarbij volledig ingezonden dossiers voorrang hebben. Doelstelling
gedurende het volledige proces is om een uitgebrachte offerte goed en snel tot een passeringvan de hypotheekakte te laten leiden.

About you

Je functioneert op hbo-werk- en -denkniveau en hebt relevante hypothecaire werkervaring opgedaan bij een hypotheekverstrekker of intermediair. Communicatief ben je zeer sterk. Jouw enthousiasme en servicegerichtheid aan de telefoon zorgt voor tevredenheid bij onze intermediair. Ook ben je klant- en resultaatgericht, positief ingesteld, pro actief, overtuigend en doortastend. Je bent in bezit van de certificaten Wft Basis en Wft Hypothecair Krediet.

What we offer

Als Hypotheekacceptant word je gedetacheerd. Dat betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij ons staat jouw carrière voorop. Mooie doorgroeimogelijkheden en persoonlijke aandacht is waar we voor staan! Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.200,- op basis van 40 uur
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen
 • Een opleidingsbudget voor onder meer Wft-certificaten en soft skill-trainingen
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze F&R-Community

About us

Brunel ken je als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Wereldwijd zijn wij actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

Brunellers maken het verschil bij onze opdrachtgevers, of dit nou een lokaal bedrijf is of een bekende multinational. Vinden wij logisch, want wij geloven dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Van talent naar carrière, zo werkt dat bij Brunel. Meer weten? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB284940
 • Location: Amsterdam
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Thursday, December 17, 2020
Apply now

Feel free to contact

EJ

Elwin de Jong

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 20 57 35 10

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Acceptant Woninghypotheken - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to