ABN AMRO: Finance Talent Program

Noord Holland - Netherlands - Services - Finance - Financial Administration - Academic Master

Met het ABN AMRO Talent Program gaat jouw carrière in de financiële dienstverlening als een speer. Dus heb jij je wo-diploma richting Economie, Accountancy of Finance op zak en wil je werk maken van je carrière? Dan zit er maar één ding op: solliciteren!

Feel free to contact

Lisanne de Haan, Account manager

Apply now

About this role

Jij staat al even in de startblokken wat jouw carrière betreft. Met het Finance Talent Program maak je een vliegende start binnen de financiële sector op het gebied van Financial Control of Business Control, of op het gebied van Accounting & Reporting, en wel bij ABN AMRO.

Brunel stoomt je klaar voor een hooggeprezen job bij ABN AMRO; na een jaar in dienst te zijn geweest bij Brunel kan het namelijk zijn dat je in dienst treedt bij ABN AMRO. Het Talent Program biedt je een gevarieerd opleidingspalet waarin alle relevante stof aan bod komt. Zo volg je opleidingen aan instituten als Alex van Groningen, het NIBE of ACAMS. Interessant, niet?

Het Finance Talent Program lijkt in de basis op een Traineeship, maar dan met behoorlijk wat extra's. Zo is ons Finance Talent Program gericht op verschillende financiële specialismen en afhankelijk van waar jouw kwaliteiten liggen wordt er gekeken welke afdeling het beste bij jou past. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met jouw wensen en behoeften, je hebt immers zelf de regie over jouw carrière. Door middel van goede begeleiding, coaching en training van Brunel, gecombineerd met de werkervaring en vakinhoudelijke opleidingen van ABN AMRO, zorgen wij er samen voor dat jouw loopbaan in no time fast forward gaat.

About you

Dat jij ambitieus en ijverig bent is al geen geheim meer voor de wereld. Wanneer je iets doet, doe je dat met toewijding. Verder heb jij:

 • Een wo-diploma Finance, Accountancy, Economie, of vergelijkbaar;
 • Affiniteit met de financiële wereld en een leergierige, nauwkeurige en pragmatische mindset;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.

What we offer

Stilstaan is voor jou geen optie, daarom krijg je bij Brunel alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je gaat dan wel aan de slag bij ABN AMRO, maar je treedt in dienst bij Brunel. Hierdoor profiteer je onder andere van:

 • Een meer dan marktconform salaris met verschillende bonuskansen;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en een Brunel-consultant die altijd voor je klaarstaat;
 • Een gunstige pensioenregeling en kortingen op individuele verzekeringen;
 • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden – voor bijvoorbeeld extra vakantiedagen;
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Zien we jou bij de volgende borrel?

About us

Over ABN Amro:

Een start bij of een overstap naar ABN AMRO is eigenlijk altijd een keuze voor verdieping of verbreding van je (vak)kennis. Of het nu gaat om de klanten die we bedienen of de sectoren waarin ze zitten, om de collega’s met wie je werkt of de producten die we ontwikkelen: op vrijwel elk niveau scherpen we je deskundigheid verder aan en is er een stap naar boven of opzij mogelijk. Zo groei je snel uit tot de professional die jij wil zijn.

Over Brunel:

Je kent Brunel als zakelijk dienstverlener; wereldwijd actief en gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 14.000 collega’s, in 44 landen, voor functies op alle niveaus: van hoger management via senior en medior functies tot en met junior rollen en traineeships.

Brunel Finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken onderhouden wij goede relaties met alle gerenommeerde financiële spelers in de branche, met wie we jou graag in contact brengen. Onze kernwaarden zijn terug te zien in onze deelname aan en sponsoring van de Volvo Ocean Race: ambition, teamwork and operational excellence. Vandaar ook ons motto: Navigate The Future. Herkenbaar? Welkom aan boord!

Summary

 • Publication: PUB320364
 • Location: Noord Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: Finance
 • Education level: Academic Master
 • Area of expertise: Financial Administration
 • Closing date: Thursday, October 28, 2021
Apply now

Feel free to contact

LH

Lisanne de Haan

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 245 3261

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching ABN AMRO: Finance Talent Program - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs